(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

Ærlig Caroline Fleming: Jeg ser indad

Nu er Caroline Fleming klar til at vende sit fokus.

Efter et turbulent 2022, hvor fejden med lillesøsteren Louise ”Duddi” Iuel Albinus om arvegodset fra Valdemars Slot tog mange overskrifter, ser Caroline Fleming, 47, nu frem til et mere roligt år sammen med milliardær-kæresten Henrik Lind, 47.

Artiklen fortsætter under videoen med Sofie Linde...

– Jeg er så klar til det nye år, et år i kærlighedens og velværets navn. Mental velvære som det vigtigste. Lad os turde at se indad og have modet til at arbejde med os selv, i stedet for at bedøve os med støj og travlhed, skriver hun i en nytårshilsen til sine mere end 285.000 følgere på Instagram. Caroline, der ligesom sønnen Nicholas, 12, har impuls- og opmærksomhedsforstyrrelsen ADHD, bruger meget af sin tid på arbejdet som ambassadør for ADHD-foreningen og fortæller åbent om sine erfaringer – gode som dårlige.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie taler ud om graviditet

– Jeg har valgt at fortsætte denne rejse, fordi jeg tror på, at den bringer med sig indre ro og lykke, som ikke kun vil hjælpe mine ADHD-symptomer, men også min lille families. Jeg glæder mig til at dele mere af min rejse med jer, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Mikkel afslører: Amalie afleverede ikke børnene til samvær