'Bryggen'-Didde i dyb sorg: Jeg har aldrig følt mig så alene

Det værst tænkelige er sket for Didde, og det har fået smilet til at falme på den ellers altid glade pige.

Alle, der har set 'Familien fra Bryggen' eller mødt den folkekære familie, ved, at hundene er deres et og alt. De kæmper for dyrene og i særdeleshed hundene, af og til bryder de loven for at redde en hund, og de investerer både tid og penge i deres firbenede venner. Derudover har de hver især deres egne hunde-medlemmer af familien, som nærmest er som børn for dem.

Nu har Didde dog måttet sige farvel til sin hundebaby, Vivi, som har fulgt hende i tykt og tyndt, og den sorg er næsten ikke til at bære for den ellers så glade Brygge-pige.

LÆS OGSÅ: 'Bryggen'-Didde: Sådan går det med kærligheden

- Vivi min skat, mit liv uden dig er ubærligt, at vågne op uden dig har været mit værste mareridt og er nu min realitet. Når sorgen er for stor at bære, er det eneste sted, jeg kan trække vejret, i din seng. At undvære dig og at vide, at jeg nu skal møde livets udfordringer uden dig ved min side, er virkelig den mest onde følelse, jeg aldrig vil kunne beskrive, og jeg mange gange de sidste to dage har været i tvivl, om jeg kan rumme, skriver hun på sin Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning: Jeg glæder mig!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

- Mors lille prinsesse, jeg savner dine poter på gulvet, lyden af din hale slå, når jeg kiggede på dig, dine blikke, når jeg gjorde noget dumt ( hvilket var tit), men mest af alt DINE MEGET HØJE SNORKELYDE, når du sov. Du har været min sol på mine dårlige lortedage, du har været min tryghed, støtte, mit et og alt og har altid elsket mig ubetinget tilbage. Jeg har ALDRIG FØLT MIG SÅ ALENE SOM NU, og har bare lyst til at sove, så jeg ikke kan mærke den sorg du har efterladt mig i, men jeg ved også at du altid er hos mig, i mit knuste hjerte.

De opbakkende ord strømmer ind til Didde fra alle hendes følgere, som naturligvis ønsker hende alt det bedste midt i den store sorg efter at have mistet Vivi. Se hele Diddes opslag herunder, hvor hun også sender en hilsen til Vivi i hundehimlen.

LÆS OGSÅ: Sjove Alba tvinger produktionen på overarbejde: Der må klippes en del fra

LÆS OGSÅ: Walid åbner op efter Kias indlæggelser: Sådan klarer jeg det hele

 
View this post on Instagram
 

Vivi min skat, mit liv uden dig er ubærligt, at vågne op uden dig, har været mit værste mareridt, og er nu min realitet????. Når sorgen er for stor at bære, er det eneste sted, jeg kan trække vejret, i din seng. At undvære dig, og at vide at jeg nu skal møde livets udfordringer uden dig ved min side, er virkelig den mest ondeste følelse jeg aldrig vil kunne beskrive, og jeg mange gange de sidste to dage har været i tvivl om jeg kan rumme.?? Mors lille prinsesse, jeg savner dine poter? på gulvet, lyden af din hale slå, når jeg kiggede på dig, dine blikke når jeg gjorde noget dumt?( hvilket var tit???) men mest af alt DINE MEGET HØJE SNORKELYDE, når du sov??Du har været min sol ?på mine dårlige ?dage, du har været min tryghed, støtte, mit et og alt og har altid elsket mig ubetinget tilbage❤️?? jeg har ALDRIG FØLT MIG SÅ ALENE SOM NU??????????og har bare lyst til at sove, så jeg ikke kan mærke den sorg du har efterladt mig i?????? men jeg ved også at du altid er hos mig, i mit knuste hjerte???? Nu har du rundet hjørnet hvor du er blevet til de mest dyrebare minder jeg har. Jeg elsker dig så meget, at ingen og intet nogensinde samler mit hjerte igen??? Nu vil jeg rejse mig fra din seng, og prøve at møde verden, UDEN DIG MIN SKAT?????? HJÆLP MIG PRINSESSE, JEG KAN IKKE DET HER ALENE???????MOR ELSKER DIG 4 EVIGT OG ALTID, OG GLÆDER MIG TIL DU KOMMER OG HENTER MIG, NÅR MIN TID KOMMER??????❤️FORHELVED VIVI JEG ELSKEEEEEEEEEEEER DIG???????????????????????????????????? HYG MED ALLE DE DEJLIGE HUNDEBØRN, OG HUSK DIN PERSONLIGHED ER DEN STØRSTE??❤️ VED DU LIGE FÅR STYR PÅ HUNDEHIMLEN OG ALLE DRENGENE?????? PS gider du at sige til ham chefen deroppe, han ikke skal give mig mere, for kan ikke rumme mere NU

A post shared by Didde Skjelmose (@diddeskjelmose) on