'Bagedyst'-deltager afslører tæt forhold med mesterbager

Jasmin og Emil fra 'Den store bagedyst' 2018 er gennem programmet gået hen og blevet så tætte, at Jasmin kalder mesterbageren for 'nærmest en bror'.

De to 'Bagedyst'-deltagere Jasmin Gabay og Emil Obel har gennem programmet formet et helt særligt venskab - nærmest som søskende (Foto: Privat).
De to 'Bagedyst'-deltagere Jasmin Gabay og Emil Obel har gennem programmet formet et helt særligt venskab - nærmest som søskende (Foto: Privat).

Den sprudlende og farverige sangerinde, 30-årige Jasmin Gabay, har fået meget ud af at deltage i 'Den store bagedyst' - ikke mindst en masse nye venner i de andre deltagere, som hun ofte ses med den dag i dag. Men særligt én af de andre deltagere har fået en ekstra speciel plads i hendes hjerte.

- Mig og Emil har jo haft sådan et sjovt forhold, fordi vi har fulgtes ad fra starten. Hans familie er en vildt dejlig familie. Jeg er jo alene med min søn Jonathan, og Emil og hans familie har taget os meget nær, det er meget dejligt. Vi har fået en ekstra familie, det er ikke løgn. Emil er nærmest en bror, lyder det fra Jasmin.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-stjerne dybt forarget: Her er bagsiden af medaljen

To diametrale modsætninger

Når man ser programmet, kan man få indtrykket af, at Jasmin og Emil må være et umage par. Jasmin er 30 år, mens Emil fyldte 17 efter optagelserne sluttede. Jasmin fremstår boblende og selvsikker, med høj stemmeføring og ditto grin, mens den unge Emil giver indtryk af at være det tyste talent, der smiler fremfor jubler.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Jeg fik skrevet Janni ud af min kontrakt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Numse-Rasmus' alternative forslag til, hvad man kan bruge kage til - og hvilke kage han bedst kan lide at dyrke sex med.

Jasmin betegner da også det særegne 'Bagedyst'-venskab som en relation mellem to diametrale modsætninger. Men Jasmin og Emil knyttede et særligt bånd, fordi de lige fra start har delt oplevelsen af at være med i 'Den store bagedyst'.

- Mig og Emil var til casting sammen der først, og det var så sjovt, fordi jeg kan så tydeligt huske, da Emil kom ind, fordi han er jo sindssyg. Han er vildt dygtig, og så kom han ind med sin skulptur, hvor jeg bare var sådan "whaaat?", griner Jasmin.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-vinder afslører kronisk sygdom

Hænger ud i København

Samtidig er de begge københavnere. Emil bor i Lyngby, mens Jasmin bor i Søborg. Det betød også, at venneparret hver uge kunne følges stort set hele vejen i bussen, der transporterede de sjællandske 'Bagedyst'-deltagere til og fra optagelserne ved Clausholm Slot sydøst for Randers.

Og så kan Jasmin og Emil hurtigt aflægge hinanden et visit. De to bager kager sammen, de så premieren på 'Den store bagedyst' sammen, og for tiden er Emil, der er en ivrig kage-instagram'er, ved at fralære nogle tricks til, hvordan man tager gode billeder.

- Emil er ved at lære mig, hvordan man gør. Jamen, han er altså også bare så pisse dygtig altså, lyder det med et grin fra 'Bagedyst'-sangerinden, som man kan se opsnappe de gode tips fra Emil på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Emil Thorup: Hurtigt 'Vild med dans'-exit kommer til at koste dyrt

https://www.instagram.com/p/BoUb2hrni_d/?utm_source=ig_web_button_share_sheet