Amalie vil ikke være i Danmark

Realitykendissen Amalie er blevet stor i Danmark, men det er ikke nok for den blonde stjerne – hun vil blive stor i Hollywood.

I aftenens, og sæsonens sidste afsnit af ’Amalies Verden’ bliver Amalies store drøm om at komme til Hollywood indfriet. Efter at Amalie har hjulpet onkel Sebastian med sin pokerturnering på Mash, sender han Amalie, Peter og mor Lotte af sted mod de store stjerners by.

Amalie må erkende, at hun ikke vil hjem, men blive i Hollywood for at gøre det, hun altid har ønsket sig – at blive berømt.

Amalie vil det hele synge, danse og spille skuespil, og derfor mødes hun med en agent i en snak om fremtiden i den amerikanske filmby.

Desværre er Amalie ikke hel tilfreds med agentens råd og vejledning:

- Jeg skal gøre det på en anden måde, hvis jeg skal slå ud herovre, siger Amalie.

LÆS OGSÅ: Amalie slås med SKAT

Amalie møder Lindsay Lohan

I Hollywood bliver Amalie inviteret til en eksklusiv kendisfest. Det bliver Amalies helt store Hollywood-øjeblik, når hun kører derhen i limousine, går ned af den røde løber og møder en ægte stjerne.

Til festen møder Amalie et stort idol – stjernen Lindsay Lohan, som er kendt for sine skandaler i Hollywood. Amalie mener, at hende og Lohan har skandalerne til fælles.

LÆS OGSÅ: Se Amalies nye sprogblomster

Peter får problemer med sit visum

Før rejsen til Hollywood får Peter problemer med at få visum til USA. På grund af sin plettede straffeattest efter voldssagen, skabes der uvished om, hvorvidt han overhovedet kan komme med til Hollywood, og det sender parforholdet til tælling. Heldigvis går alt i orden med visummet, og Amalie kan endelig styre direkte mod sin drøm med Peter og mor Lotte i hælene.

Se et lille preview af aftenens afsnit her.

Se sidste afsnit af 'Amalies Verden' i aften på TV3 klokken 21.00.

Skal 'Amalies Verden' vinde titlen som årets realityprogram? Stem her.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.