Foto: TV3
Foto: TV3

Amalie fuld til jobsamtale

Amalie har gang på gang fortalt, at hun vil være stjerne som i Hollywood. Meget tyder på, at Amalie også har lært af skandalerne i stjernebyen, da hun møder fuld op til jobsamtale.

Realitydronningen bliver hurtigt til skandaledronning i aftenens afsnit af ’Amalies Verden’. Amalie har fået et møde på et pladeselskab, som vil hjælpe hende i gang med den musikkarriere, som har været stillestående siden voldssagen med Peter.

Desværre er Amalie bagstiv på dagen og møder op på pladeselskabets adresse bagstiv, og med en meget udfordrende påklædning:

- Hov min pat ryger ud. Jeg er meget bagstiv, erkender Amalie. Og det er ikke det eneste, Amalie ikke har lagt mærke til, da hun trak i tøjet og gik ud af døren den morgen.

- Jeg har glemt trusser, fortæller Amalie i aftenens afsnit.

LÆS OGSÅ: Amalie vil holde fødselsdag for 50.000 kroner

Alle er jo fulde

Amalie er så bagstiv fra gårsdagens bytur, at hun ikke mener, at hun vil kunne synge, hvis de beder hende om det. Selvom realitybaben er fuld, mener hun ikke, at det er det værste, der kan ske:

- Det kan jo ikke være rigtigt, at de vil dømme en, fordi man har været fuld, prøv at hør: alle er fulde, alle drikker. Nu må man lige sætte janteloven på hylden, fastslår realitydivaen.

LÆS OGSÅ: Amalie risikerer 60 dages fængsel

Har andre karrieremuligheder

Heldigvis for Amalie har hun dog andre jobs end sangkarrieren at fokusere på. Udover sit eget tv-show, så er der også gang i pokerkarrieren

I ugens afsnit er hun i færd med at arrangere en pokerturnering for onkel Sebastian. Og selvom det går langsomt med at invitere folk, så er hendes samarbejdspartner optimistisk og har stor tiltro til hendes netværk og evner som festarrangør.

Hvad der viser sig at ske til samtalen på pladeselskabet kan du se iaften i ’Amalies Verden’ kl. 21.00 på TV3.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.