(Foto:  Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark)
(Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark)

AFSLØRING: Julie og Sonny stopper i 'De unge mødre'

Den seneste sæson bød på drama mellem de to deltagere, og nu er de begge helt færdige i reportageserien.

I flere år har tv-seerne fået lov til at følge med i livet hos Julie Boraso Heinesen og Sonny Møller Ditlevsen - først som kærester, der sammen ventede deres første barn, siden som forældre sammen, og efter de endegyldigt gik fra hinanden, har seerne stadig fået lov til at følge begge forældres hverdag med datteren Melia. Men nu er det slut.

LÆS OGSÅ: Deltager tvunget til ‘De unge mødre’-exit: Jeg har næsten lyst til at græde

Når den 25. sæson af 'De unge mødre' løber over skærmen på Kanal 4 fra den 6. februar, bliver det helt uden Julie, Sonny og Melia. Det bekræfter begge deltagere over for Realityportalen.dk. Og noget tyder på, at vi har set det sidste til de tre.

- Det er rigtigt. Jeg ønsker ikke længere at dele mit privatliv på tv længere. Jeg har intet negativt at sige om programmet, og jeg har lært meget om mig selv ved at være med. Men jeg har det godt med min beslutning, siger Julie, der ikke regner med, at hun vender tilbage på et senere tidspunkt.

- Jeg forventer, at det er helt og aldeles slut. Nu vil jeg bare gerne være mig selv og leve et normalt liv uden for offentlighedens søgelys, og uden at folk skal kommentere på mine valg. Det kommer nok ikke til at stoppe helt, men jeg håber, at det så kommer til at ske i langt mindre grad.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Fortsætter Nadia Shila i ‘De unge mødre’?

Artiklen fortsætter under videoen. Julie og Sonny har ærligt delt ud af deres liv i flere år - også da de blev involveret i noget af et trekantsdrama med deltageren Victoria. Det kan du høre mere om i videoen.

SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

Sonny: Jeg må ikke filme med Melia

Faste seere af reportageserien vil vide, at samarbejdet mellem de to forældre på det seneste langt fra har været så godt, som det tidligere har været. I den seneste sæson fortalte Sonny flere gange, at han følte, at Julie modarbejdede ham. Grædende kunne han også konstatere, at det var hårdt at undvære datteren i lang tid, fordi han kun havde datteren hver anden weekend i stedet for den 7/7-ordning, de ellers var blevet enige om.

Og det er ifølge Sonny årsagen til, at han ikke medvirker i den kommende sæson af reportageserien, selv om han stadig gerne vil vise sit liv.

- Jeg laver ikke 'De unge mødre' i denne sæson, fordi Julie ikke vil have, at jeg filmer med Melia længere. Hun mener, at jeg har sagt noget i forrige sæson, som er gået ud over hende i privaten. Sandheden er bare den, at jeg ikke har sagt noget, som var forkert, hvilket gør, at jeg ikke kan se, at jeg har lavet en fejl, siger Sonny, der ærgrer sig over, at han ikke kan være med.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nu kan du igen følge ‘De unge mødre’-Malene

- Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at jeg ikke længere får lov til at lave minder med min lille 'nuller', som folk kan følge med i. Det er heller ikke en beslutning, jeg har truffet selv. Men den eneste måde, som folk har mulighed for at følge med i mit liv på lige nu, er via min Instagram.

Selv om det lige nu er et farvel til 'De unge mødre', så håber Sonny, at han i fremtiden kan vende tilbage.

- Jeg håber selvfølgelig, at hun ændrer sin mening på et tidspunkt, så vi igen kan få lov til at filme, for det er rigtig hyggeligt, hver gang vi filmer.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie taler ud om kærestens død: Jeg anede intet

Julie: Det handler om Melia

Julie har været meget igennem i de seneste sæsoner af reportageserien, og seerne har blandt andet været med helt tæt på, da hun oplevede den store sorg at miste sin kæreste, Benjamin. Og det er en af årsagerne til, at hun gerne vil have noget ro.

- Det hele er bare blevet for meget. Jeg har delt meget ud, og det vil jeg bare ikke mere. Nu vil jeg gerne værne om mit privatliv, fortsætter Julie.

Hun slår derfor fast, at beslutningen om at trække datteren ud ikke handler om noget, som Sonny har sagt eller gjort på skærmen.

- Det handler om, at jeg ikke er med længere, og derfor vil jeg heller ikke have, at min datter skal være med længere. Jeg vil gerne have privatliv, og det er min datter en del af. Når jeg ikke længere kan dele ud af mit liv, så er der heller ikke en anden, der skal gøre det, siger Julie.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Dét er der sket med min mor

"Jeg får hjælp udefra"

Ifølge Sonny har forholdet mellem ham og Julie ramt bunden, og deres ellers tidligere så gode samarbejde er gået helt i vasken.

- Vores forhold til hinanden og vores samarbejde er nærmest ikke-eksisterende. Det ærgrer mig selvfølgelig, og jeg føler, at jeg gør alting rigtigt. Men jeg må håbe på, at det ændre sig, siger Sonny, der kæmper for at få mere tid med datteren, som han på nuværende tidspunkt ser i en 3/11-ordning.

- Jeg gør mit, og jeg får hjælp udefra, slår han fast og oplyser, at han ikke vil uddybe, hvad det dækker over.

Julie oplyser, at hun ikke ønsker at kommentere på forholdet og samarbejdet med Sonny, da det ifølge hende hører til i privaten.

Den 25. sæson af 'De unge mødre' har premiere den 6. februar på Kanal 4. Her medvirker Nadia Shila igen, mens det bliver sidste gang, at seerne får lov til at følge med hos Annica Øst og Camilla Framnes, der har valgt at trække stikket. Udover dem kan seerne også glæde sig til et gensyn med Amandha Glæsner , Martinna Petersen, Nanna Eliasen, Belinda Tümmler og Louise Brylle samt en række nye ansigter til.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea sygemeldt: Jeg sover vildt meget