AFSLØRING: Her er Moppers store kærlighed

I et helt nyt program kan man komme endnu tættere på hele Danmarks Brygge-familie.

I dag er der premiere på Viafree-programmet 'Best of Bryggen', hvor man kan se de bedste øjeblikke fra de første 15 sæsoner af 'Familien fra Bryggen'. Programserien er bygget op af 8 afsnit med hver sit tema. I hvert afsnit kommenterer Linse og Geggo på de klip, vi ser, og i slutningen af hvert program ser vi deres eget personlige favoritklip.

LÆS OGSÅ: Cengiz efter kold luft: Vi har ikke brug for Mikkel

Det første program er selvfølgelig dedikeret til Mopper, og her kommer Linse og Geggo blandt andet ind på Moppers store kærlighed. Der er nemlig kun én, der har stjålet Moppers hjerte, og det er nok ikke, den man tror.

- Mopper havde jo en meget meget stor kærlighed i sit liv, og det var ikke hendes første hund, det var faktisk hendes anden hund, Pixie, Pixie din lort, og hun var en lort, men de elskede hinanden så vildt fortæller Linse, mens Geggo supplerer:

LÆS OGSÅ: WHAT: Stjerne Boksning forsøgt saboteret

LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse

- Ja, men det var ikke et sundt, det var ikke et godt match.

Herefter viser de nogle eksempler på Mopper og Pixies til tider anstrengte forhold, og hvorfor det var, de altid kaldte Pixie for en lort.

Til trods for kærligheden, så gik det ikke mellem Mopper og Pixie. Tilbage i efteråret 2015 blev Mopper nemlig nødt til at finde et nyt hjem til sin hund, efter den havde bidt en anden hund og en mand. Herefter stod det klart, at Pixie havde brug for mere plads og stimulering, end Mopper kunne give.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz taber på ‘Stjerne Boksing’: Vi er i underskud økonomisk

Det var til stor sorg for Mopper, men heldigvis hjalp Linse med et plaster på såret i form af en ny firbenet ven til Mopper, Tanja, som var en Cavalier King Charles.

Se klippet, hvor Linse og Geggo mindes Mopper herunder, og se hele serien på Viafree.

LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden