Ærlige Jackie Navarro: Sådan er mit forhold til Sarah Louise i dag

Det er efterhånden nogle år siden, at de to babes stoppede med at være veninder. Men nu sætter Jackie ord på, hvordan forholdet mellem dem er i dag.

Jackie Navarro var allerede veninder med den tidligere 'Forsidefrue' og blogger Sarah Louise Christiansen, inden programmet overhovedet havde fået premiere i Danmark.

Desværre blev deltagelsen i 'Forsidefruer' ikke en positiv oplevelse for deres venskab, og efter drama på drama, hvor de andre fruer også var indblandet, endte det med, at Sarah Louise forlod reality-programmet. Samtidig blev det et punktum for Jackie og Sarah's tid som veninder.

LÆS OGSÅ: UH! Mascha Vangs eks er blevet far

Nogle gange kan tiden hele den slags kriser, men det er ikke tilfældet for de to reality-stjerner.

- Jeg er blevet voksen nu, og jeg synes ikke, at vi skal tale sammen længere. Jeg føler, jeg har mere frihed nu. Sarah er et rigtig skønt menneske, når hun er i godt humør. Vi har haft et meget tæt forhold til hinanden. Men jeg kan ikke mere. Så det er slut, understreger Jackie Navarro, da hun i et interview med Realityportalen bliver spurgt til, om hun stadig ikke er på talefod med Sarah Louise.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie: Derfor er jeg ikke gift med Rasmus

- Jeg snakker ikke med Sarah Louise, fordi vi ikke er enige om nogle ting. Jeg synes, hun har været en grov person. Hun har overtrådt mine grænser, og vi har været uvenner over flere gange, uddyber hun.

Under optagelserne af 'Forsidefruer' udtalte Sarah Louise sig om Jackies forhold til Rasmus på en måde, som ifølge Jackie ikke var i orden, og det er blandt andet de udtalelser, som Jackie henviser til.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah er igen kærester: Derfor var forholdet hemmeligt

Derfor er der SÅ meget drama

- 'Forsidefruer' er jo ikke kun drama. Det er et program, der viser vores liv, og vi er jo nogle forskellige kvinder, der er blevet sat sammen. Vi har forskellige holdninger, og det gør nogle gange, at vi kommer i karambolage med hinanden, fortæller hun.

Desuden er 'Forsidefruer' et tv-program, der skal være interessant at se på, og ifølge Jackie er det også en af grundene til, at tingene kan spidse til.

LÆS OGSÅ: Amanda opløst i gråd: Det er SÅ tarveligt!

- Men jeg håber for fremtiden, at der kommer mere feel good og mindre drama, siger hun.

Siden Sarah Louises exit har der da også for Jackies vedkommende været en smule mindre drama. Det skyldes blandt andet, at Janni og Amalies kæmpe konflikt har overskygget alt andet gennem de sidste par sæsoner. Men også, at Jackie ikke opsøger drama selv.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører kønnet på sin baby

- Jeg synes, jeg er indblandet i drama, men i bund og grund, så synes jeg jo, at alle pigerne er fantastiske, og når vi har det godt sammen, så har vi det virkelig godt. Når nogle af de andre har et problem, så blander jeg mig ikke i det, siger hun.

38-årige Sarah Louise nåede at være med i 'Forsidefruer' i fire sæsoner, som blev vist i 2017 og 2018. Hendes afløser blev Karina Von d’Ahé.

LÆS OGSÅ: Efter hård graviditet: Ung mor har født

Herunder kan du se Jackie fortælle om forholdet til Sarah Louise.