Kirstine er den tredje fra venstre.
Foto: Krestine Havemann/SBS TV
Kirstine er den tredje fra venstre. Foto: Krestine Havemann/SBS TV

2012 blev rekordår for SBS TV

Det er svært at få armene ned hos SBS, der kan se tilbage på 2012 med flotte seertal.

Folk er vilde med reality-tv, sport og andet underholdning - og det kan man tydeligt mærke hos SBS TV.

- 2012 blev det bedste år nogensinde for SBS TV, der oplevede fremgang på alle fire tv-kanaler (red, Kanal 4, Kanal 5, 6'eren og The Voice TV), lyder det i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre' slår alle realityprogrammer

Kanal 5 er den store vinder

Med endnu en sæson af 'Kongerne', denne gang på Rømø, og nye satsninger som 'Rod i køkkenet' har Kanal 5 bidraget til, at den populære kanal hver måned har haft højere seerandele sammenlignet med 2011 - og derfor er der stor optimisme at spore hos SBS' programdirektør.

- Med det bedste år for SBS TV nogensinde har vi al mulig grund til at være glade. 2012 har været en lang succes-historie med bedre programmer og seervækst på alle fire kanaler. Vi glæder os til at øge kvaliteten yderligere på vores kanaler i 2013, siger Peter Rosberg. Og den 1. januar sparker SBS TV  gang i det nye år, når de lancerer  7'eren, der er en interaktiv kanal for de unge seere.

Men selvom Kanal 5 har øget væksten hver måned, så må man ikke glemme Kanal 4's seerfavorit, 'De unge mødre', der efter et hav af sæsoner stadig er lige populært blandt seerne.

Hvilket realityprogram skal vinde titlen som årets realityprogram? Stem her.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.