Sy Lee åbner op om svær tid: Bror var homofob

Familiens forventninger har i årevis tynget realitystjernen.

Tiden efter Sy Lee for 12 år siden tonede frem på skærmen for første gang i 'Fristet' har budt på en helt masse selvudvikling.

Og selvom den flamboyante tv-kendis sjældent ses uden et smil på læben, så har vejen til, hvor han er i dag, bestemt ikke været nem.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Mie har skiftet navn: Her er forklaringen

Det fortæller Sy Lee åbent og ærligt om i DR-pocasten 'Fantasier'.

- Jeg kommer fra en familie og kultur, hvor det er meget skamfuldt at være så åben og bramfri som mig - både med min påklædning og min væremåde, og det her med at snakke frit om sex, indleder han.

Tankerne om, hvordan den nærmeste familie, Sy Lees forældre og bror især, vil tage imod det, gør, at han stadig den dag i dag kan have svært ved at tale fuldstændig åbent om især sex. Og det er der en ganske særlig grund til.

LÆS OGSÅ: Nygifte Jesper Skibby: Hunden hæmmer sexlivet

- Min bror, han elsker mig, som jeg er i dag, og vi har snakket ud om det, men min bror har også været meget homofobisk, forklarer Sy Lee og fortsætter:

- Han har forklaret mig hvorfor, og vi har snakket ud om det. Men det har været rigtig hårdt for mig at være mig 100 procent i hele min barndom, og jeg har undertrykt mine følelser, tanker og de her fantasier som barn.

LÆS OGSÅ: Laura Drasbæks rå debut: Sniffede kokain

Da Sy Lee var yngre var han da også overbevist om, at det "rigtige" var at finde en kvinde at gifte sig og stifte familie med, hvorfor han skammede sig, når tanker og fantasier om andre mænd begyndte at fylde.

Derfor skubbede han i årevis disse tanker til side og forsøgte at overbevise sig selv om, at det ikke var noget for ham.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Stephanie skuffet over TV 2: Det er lidt lousy

- Mine forældre er meget religiøse også, så jeg var bange for at ende i helvede, forklarer Sy Lee.