Sy Lee. (Foto: Janus Nielsen)
Sy Lee. (Foto: Janus Nielsen)

Coronasmitte kostede reality-hunk jobbet

Det har haft store omkostninger og påvirker stadig Sy Lee på daglig basis, at han i juni måned blev smittet med corona.

Den tidligere reality-deltager Sy Lee, som var døden nær efter at være blevet smittet med corona til Reality Awards, lever stadig med senfølgerne, som i den grad påvirker hans hverdag. Selvom den altid glade fyr forsøger at se positivt på det, må han indrømme, at det ikke har været helt nemt.

-  Jeg måtte sætte mine holdtræninger på pause i ubestemt tid, fordi jeg ikke kan lave HIIT-træning. Jeg elsker at undervise, og samtidig kunne træne med mine klienter er noget jeg savner. Mine lunger er desværre ikke vendt tilbage som før. Jeg er afhængig af min inhalator, og det er en belastning i hverdagen. Jeg kan ikke løbe. Forhåbentlig vil de senfølger forsvinde om 8-12 måneder ifølge lægen, fortæller Sy Lee.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten deler glædelig nyhed

Er blevet radiovært

Heldigvis er han en mand med mange talenter, og så tror han på, at når en dør lukkes, så åbnes der en ny. Den manglende evne til at passe sit tidligere job har nemlig givet ham mulighed for at fokusere på sin nye karriere som radiovært.

- På den måde passer det perfekt med, at jeg nu går all in og laver radio og producerer podcast ude på Radio LOUD hver uge, som ikke kræver, at jeg råber, skriger og tonser rundt i salen og sveder amok. Nu er det hårdt på en anden ny måde, fortæller Sy Lee og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Efter Reality Awards: Mai Manniche undskylder

- Det er faktisk mig, der sidder og klipper og producer radioprogrammet og alle afsnittene som podcast, så jeg lærer konstant noget nyt på min nye arbejdsplads. Jeg har nye projekter i ærmerne, hvor jeg skal udvikle mig endnu mere indenfor radio og podcast. Jeg må tænke i andre baner nu. Det hele skal nok gå. Det har været svært at finde hoved og hale i alt. Men tingene er ved at pusle sammen, eller hvad man nu siger. Der er også åbnet nye døre, efter jeg har kastet mig ud som vært.

Sy Lee har stadig sine VIP-kunder, som han træner, og så arbejder han som online coach, men han savner sine holdtræninger og beskriver det som en gave at kunne træne andre og arbejde, mens man selv kommer i form. Det har dog lange udsigter for radioværten at vende tilbage til jobbet som holdtræner.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

For første gang betrådte Sy Lee onsdag den røde løber, efter Reality Awards, da han var til premiere på filmen 'The Suicide Squad', og her følte han for alvor, at han var tilbage efter en lang lockdown og sit eget forløb med corona.

Så nu forsøger han at indhente den forsømte tid, og hvis der er noget, han har fået med fra sin nærdødsoplevlse, da han blev smittet med corona, så er det, at han er endnu mere glad for at være i live og leve livet den dag i dag.

LÆS OGSÅ: Nu kommer forklaringen: Derfor sluttede det mellem Léa og Nicolai