CHOK: Realitystjerne tæt på at dø af corona

Han blev smittet med corona efter deltagelsen i Reality Awards.

I kølvandet af Reality Awards, der løb af stablen for få uger siden, kunne Realityportalen berette om flere realitystjerner, der efter eventet var blevet smittet med corona.

Arrangørerne havde ellers gjort meget ud af strikse restriktioner, men lige lidt hjalp det: Der var én, der alligevel var smittet, og derefter gik det hurtigt.

LÆS OGSÅ: CHOK: Endnu en smittet ved Reality Awards: Jeg er forfærdelig ked af det

Asbjørn, Sigmund og Trine Skjollander var blandt de smittede, men nu melder endnu en realitystjerne sig ind i koret. Bloggeren og 'Divaer i Junglen'-deltageren Sy Lee skriver på sin Instagram, at de seneste tre ugers stilhed har skyldtes, at han har været indlagt med sygdommen og nærmest ligget for døden.

- Jeg har ikke udtalt mig de sidste tre uger, fordi jeg har ligget nærmest døende i sengen, indleder Sy Lee sit opslag, der viser et billede af ham i en hospitalsseng.

Han fortsætter:

- Jeg har ikke kunnet rejse mig fra sengen i næsten tre uger. Mit sind og min krop er ødelagt lige pt. Jeg er den overforsigtige person, når det kommer til corona. Jeg har fysiske klienter over 70+ og mor og far på 60+. Jeg siger ikke det her for at såre nogen. Jeg siger tingene, som tingene er.

LÆS OGSÅ: Efter Reality Awards: Mai Manniche undskylder

Hvad skete der til Reality Awards?

Der har været rigtig meget snak om, hvordan corona alligevel kunne sprede sig under Reality Awards, når alle gæster skulle fremvise gyldigt coronapas eller en max 72 timer negativ test. Yderligere skulle alle gæster sidde ned under selve prisuddelingen, og det var blandt andet også derfor, Teitur blev smidt ud.

Nu forklarer Sy Lee, hvordan han oplevede det:

- Først gik Sigmund Trondheim ind sammen med Trine Skjollander, og jeg stod klar med mit internationale coronapas. Men jeg ville lige vise mit sygesikring først i en app, men jeg nåede det aldrig, fordi Trine ikke kunne finde sin entrebillet. Den var åbenbart den vigtigste, for hun viste heller ALDRIG sit coronapas. Hvorfor skulle Sigmund, Trine og jeg sige så noget så latterligt, hvis det ikke passer?! Vi siger det ikke for at være på tværs. Vi siger det, fordi det var det, der skete. Der er ingen mennesker, der ønsker corona for nogen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur bortvist fra Reality Awards

Men selvom Sy Lee ikke fik vist sit coronapas og også oplevede, at andre ikke gjorde, havde han alligevel en dejlig aften, hvor han følte sig tryg.

- Tak til arrangørerne for en god aften trods corona, skriver han i sit Instagramopslag og fortsætter:

- Vagterne var yderst professionelle, gode og strenge, og det var et meget coronavenligt event alt i alt! Det kunne jeg godt lide! Tror, at alle lyttede til showet for en gangs skyld! Jeg ved, at alle gjorde deres bedste, og ingen ønsker dette for nogen! Jeg tror, at det, der er gået galt er, at Sigmund, Trine og jeg ankom 10 min. inden showstart. Der var endda kø, og da vi kom ind, og vi havde knap fem minutter på den røde løber, så kom der run på, fordi der skulle filmes og interviewes, og vi tre skulle bare ind i en fart.

LÆS OGSÅ: CHOK: Testet positiv for corona få timer før Reality Awards

Lungerne kunne ikke mere

Efter Reality Awards har både Trine og Sigmund været ramte af corona, men de har været heldige at komme igennem nogenlunde smertefrit. Sådan er det ikke gået for Sy Lee.

Han skriver:

- Jeg kunne ikke være i min egen krop, og corona har været med til at slukke for mine lunger. Jeg har ligget på sygehuset med iltmaske og haft en maskine tilsluttet, der skulle trække vejret for mig, fordi mine lunger gav op til sidst! Jeg blev hentet af ambulancen, og jeg fortalte ikke en eneste sjæl, hvad jeg måtte igennem. Jeg var helt alene. Det var mig mod denne frygtelige virus! Jeg ville ikke bekymre min familie eller mine venner.

LÆS OGSÅ: Amalie søger en ny kirurg: Jeg er rigtig ked af det

I et andet opslag uddyber han:

- Jeg var ved at kradse af. Jeg kunne have været død i dag mildt sagt, hvis jeg ikke kom på hospitalet i tide. Mine lunger gav op. Jeg sidder her med tårer i øjnene og er dybt taknemmelig over, at jeg stadig er i live. At jeg kan se himlen og solen, tage en dyb indånding etc. De sidste par uger har været helvede. Jeg har følt mig alene og fortabt, og jeg har ikke kunnet være i min egen krop. Jeg havde de vildeste selvmordstanker, fordi jeg ikke kunne klare smerten, MEN jeg kæmpede til den bitre ende! Jeg har ikke fundet mig selv endnu, og jeg har brug for tid til at heale.

LÆS OGSÅ: WHAT! Anna og Oliver træffer chokerende beslutning

Se opslagene nedenfor:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af SY LEE (@syleestarlight)

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af SY LEE (@syleestarlight)

LÆS OGSÅ: Silas Holst afslører: Derfor bor vi stadig sammen