Opgivende Sy Lee: Det er sidste gang

Reality-stjernen er lige kommet ud af sit tredje hemmelige forhold med en sportsstjerne, og nu har han fået nok.

Sy Lee har efterhånden noget af en type: sportsstjerner, der ønsker at holde deres forhold hemmeligt.

Både i 2018 og i 2020 kunne reality-stjernen nemlig fortælle, at han havde brudt med sine daværende kærster, der i begge tilfælde havde været kendte inden for sportsverdenen, og som begge havde været hemmelige forhold

LÆS OGSÅ: Robert Hansen tiltalt for grov vold

Nu kan Sy Lee igen fortælle, at han kommet ud af et forhold til endnu en hemmelig kæreste.

- Jeg er lige kommet ud af et turbulent forhold med en, der har svært ved at stå ved sig selv. Jeg er træt af at være hemmelig kæreste. Lige nu er jeg meget opgivende, fortæller Sy Lee til Realityportalen, da vi møder ham til gallapremiere på 'Hvor flodkrebsene synger'.

LÆS OGSÅ: Efter abort: Christiane oplever ny sorg i familien

Den hemmelige kæreste er ligesom Sy Lees ekskærester også kendt fra sportsverdenen, og han har nu besluttet, at det er sidste gang, han dater en kendt.

- Det var et dejligt forhold. Desværre har jeg lovet mig selv nu, at det er sidste gang, jeg kommer sammen med en, der også selv er offentlig og kendt. Det er en fra sportsverdenen, som jeg ikke kan sige navnet på. Fremadrettet vil jeg gerne være sammen med en, der ikke er i medierne, forklarer Sy Lee, der tidligere har udtalt, at han "har noget for sporty drenge".

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten frygter fremtiden

Forholdet lyder heller ikke til at have været helt sundt for 32-årige Sy Lee.

- Jeg tror bare, at jeg fik nok af at være en hemmelig kæreste. Jeg har indset, at jeg er meget bedre end det. Jeg sad fast i forholdet så længe, og jeg valgte at blive i noget, der var så toxic. Jeg kendte ikke mit eget værd, og det føler jeg, at jeg gør nu, afslutter den tidligere reality-deltager, der har været med i blandt andet 'Divaer i junglen' og 'Fristet'.

LÆS OGSÅ: Vild første date: Inviteret til afterparty hos Sidney Lee