Stor babylykke: Anders Lund Madsen snart far til otte

Til marts bliver familien endnu et medlem rigere.

Bleskift og vågne nattetimer er efterhånden ikke ukendt land for 60-årige Anders Lund Madsen.

Inden længe bliver det dog atter en stor del af han og hustruens, Karin Presht Lund Madsen, hverdag.

LÆS OGSÅ: DR-vært lettet: Taknemmelig for hjælpen

I et interview med Vores Børn bekræfter Karin nemlig, at parret til marts venter sig en lille ny til børneflokken, der for Karins vedkommende tæller fem, men med sine tre voksne børn fra et tidligere ægteskab kan Anders Lund Madsen snart kalde sig far til otte.

- Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg havde dog ikke lige set det komme, at jeg skulle være mor til fem. Jeg havde regnet med, at jeg kun skulle have tre børn, for jeg syntes faktisk, at dem, der havde fire børn, var sådan lidt omgivet af mylder, fortæller hun til Vores Børn og fortsætter:

- Men vi kan godt lide at lade naturen gå sin gang. At hvis det sker, så sker det. Og så kan man jo ikke lige planlægge sig ud af alt.

LÆS OGSÅ: Tabte mere end 100 kilo tilsammen: Se deltagerne før og efter 'Robinson'

Selvom parret - vanen tro - ikke ved, om der gemmer sig en lillebror eller -søster i maven, har de allerede et navn på plads til familiens nyeste skud på stammen.

- Vi har fundet et navn, og der ligger også en fin historie bag, ligesom med de andre børns navne, men det fortæller vi først, når barnet er kommet til verden, lyder det i interviewet.

LÆS OGSÅ: Beier-familien ramt af sorg

Anders Lund Madsen og Karin Prehst Lund Madsen har sammen Modig fra 2012, Stærk fra 2014, Fri fra 2017 og Vild fra 2020.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Mika og Jasmin afslører babys køn