Uvejr under opsejling mellem Katerina Pitzner og Anders Lund Madsen

Luften emmer af irritation, da Anders Lund Madsen i nattens mørke må op og arbejde, mens Katerina Pitzner stadig sover.

Tv-værten Anders Lund Madsen får sat sin tålmodighed på prøve i det kommende afsnit af 'Over Atlanten'. Han er nemlig utilfreds med arbejdsfordelingen blandt besætningen.

Sejlskibet, som skal sejles 6.00 kilometer over Atlanterhavet, skal styres dag og nat. Og i det kommende afsnit er det en noget presset Anders Lund Madsen, der med en stor portion søvnunderskud må op og arbejde, mens de andre sover.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed' uden Lene Beier

- Jeg forstår ikke heeelt logikken i det hele, men altså, det skal jeg selvfølgelig heller ikke gøre mig klog på. Jeg er bare lige vågnet og er sur over det, siger han og refererer til arbejdsfordelingen, som synes at komme Katerina Pitzner til gode.

- Det er godt, hun får sovet, lyder det sarkastisk fra tv-værten.

Og klippet viser da også en veludhvilet Katerina Pitzner, der næste morgen kun lige sætter sig op for at redde sit hår for derefter at konstatere, at hårbørstningen tog så hårdt på hendes kræfter, at hun må hvile igen.

LÆS OGSÅ: Ung mor deler rørende billeder af sin datter: Vi skal undgå smitte

Der må ikke komme dårlig stemning

Luften er tyk af irritation, og ifølge OL-guldvinderen Jesper Bank er det noget, man for alt i verden vil undgå:

- Tolerancetærsklen falder i takt med, at man bliver træt, og det bliver en udfordring. Man bliver slidt ned til sokkeholderne. Det, som ingen håber på, er, at det hele går op i limningen, og man får en stemning, hvor der er folk i forskellige lejre, der ikke er i stand til at være under samme tag. Det skal vi gøre alt, hvad vi kan, for ikke sker.

'Over Atlanten' sendes hver søndag på Kanal 5 og Dplay.

LÆS OGSÅ: 'Robinson Ekspeditionen' udskudt på ubestemt tid

Se klippet herunder, hvor Anders Lund Madsen er ved at miste tålmodigheden