Anders Lund Madsen afslører nyt projekt: Klar til børn

Nu kan man hver uge få fornøjelsen af Anders Lund Madsen og sønnen Modig.

Den 58-årige journalist og tv-vært Anders Lund Madsen står bag flere podcasts, men nu er han aktuel med en helt ny en af slagsen. Denne gang vil podcastserien være henvendt til børn.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Ralf hastekørt på hospitalet: Alt blev fjernet

Artiklen fortsættes under videoen, hvor du kan få en forsmag Anders og Modigs helt nye podcast, ’Wissen Wassen’...

Her hiver Anders Lund Madsen sin søn Modig på 9 år med i studiet, og sammen vil de producere serien ’Wissen Wassen’ , der bliver en del af Story House Egmonts nye podcastunivers for børn 'Talk Town KIDS'. Anders vil hver uge udvælge ugens aktuelle emne, som kunne være finansloven, covid-19 eller skat, og emnet vil han med hjælp fra en ekspert få Modig til at forstå og kunne videreforklare med sine egne ord.

- Jeg er velsignet med virkelig mange børn, og jeg har børn i en aldersgruppe fra 31 år til 11 måneder, så det er en god spredning, og det er dem, der har givet mig idéen til podcasten. Det er det, der er med børn - hvis man lige når at hapse dem, inden der gror skind på dem, så er de jo stadig nysgerrige efter, hvad der foregår i verden, siger Anders Lund Madsen til HER&NU og tilføjer:

- Det sjoveste er at besvare spørgsmål fra børn, for voksne er langt mere høflige og har vænnet sig til, at de ikke forstår verden. De vil på et tidspunkt sige "fint, fint", siger han.

LÆS OGSÅ: Vender alligevel tilbage: Nu indtager Michael Olesen 'Vild med dans'

Anders Lund Madsen har sammen med Karin Prehst Lund Madsen børnene Modig, Stærk, Fri og Vild. Fra et tidligere ægteskab har han de tre voksne børn Sofie My, Bjørk og Storm.

Modig er klar

Modig har taget godt imod det nye job.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne i dyb sorg: Det er alt for tidligt

- Han er jo også interesseret i at vide noget om verden, og 9 år er jo en vild alder, for der forstår man lidt af verden, og man er stadig nysgerrig, siger Anders, der også er klar over, at børnepodcasten er et ambitiøst projekt.

- Det bliver sværere at finde folk, der er gode til at forklare, men det bliver sjovere. Problemet er, at der er mennesker i Danmark, som ved enormt meget om forskellige ting, men det er svært at få dem til at forklare, så det er til at forstå, siger han.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Jeg føler mig totalt brugt

Download Talk Town KIDS via iTunes her.

Download via GooglePlay  her.