Lars Løkke og Anders Lund Madsen springer ud i fælles projekt

Det særlige makkerpar udkommer i dag med en fælles, ugentlig podcast.

Den tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen og mediepersonligheden Anders Lund Madsen er et nyt makkerpar. De to mødte hinanden for første gang på jurastudiet tilbage i 1983, men fra og med i dag åbner de på ugentlig basis op for venskabet. De udkommer nemlig med en ny podcastserie kaldet 'Lund & Løkke' på Egmont Publishings podcastunivers, Talk Town.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-vært har fået ny kæreste

– Lidt tilfældigt kom Anders og jeg i samme læsegruppe for mere end 35 år siden, og jeg faldt pladask for hans finurlighed og store viden om stort set alting, som jeg nød i mange frikvarterer og på mange kaffebar-besøg. Han var simpelthen godt selskab. Nu har livet formet sig sådan, at der bliver tid til en stribe ”frikvarterer” mere med Anders. Det glæder jeg mig ustyrligt til, siger Lars Løkke Rasmussen.

LÆS OGSÅ: Lebbe Lone dropper Linse: Du er for tyk

Premiere i dag

På podcastappen Talk Town kan man fra i dag høre de to første afsnit af 'Lund & Løkke', hvor de to kammerater rejser rundt i Danmark for at vise hinanden og lytterne det land, de er rundet af. Undervejs deler de to herrer ud af anekdoter og deres viden om livet og samfundet, så det bliver både seriøst, løssluppent og personligt.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel: Det er svært at være anderledes

– Lars er mange ting. Han er først og fremmest en mand. Dernæst er han – og det vil jeg hævde, til jeg dør – en god kammerat. Men han er også en far, en søn og en husbond. Så er han forhenværende statsminister, hans fremtid er et mysterium, og lige nu er han min på en rejse gennem vores allesammens Danmark. Og det gør mig helt, helt tryg, siger Anders Lund Madsen.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut

Derudover kan lytterne selv stille spørgsmål og komme med forslag til emner for podcasten på mailen lokkelund@talk-town.dk. Lars Løkke og Anders Lund Madsen har nemlig Zissel Astrid Kjertum-Mohr med til at facilitere lytternes spørgsmål. Zissel kender man særligt fra Radio 24syv-programmerne 'Spørge Jørgen' med Jørgen Leth og 'Den Korte Radioavis'.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-babes med i ‘X Factor’

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne har fået nok