Anders Lund Madsen i spidsen for nyt, stort tv-program

Tjikka likka, tjikka likka! Et nyt program ser snart dagens lys, når seks kendte danskere bliver inviteret på en uges spejderlejr af Anders Lund Madsen.

Seks byrotter skal på en underholdende spejderlejr helt ude i skoven i syv dage for at opleve naturen, lære nye færdigheder og gøre sig fortjente til tropsførerens særlige duelighedsmærker.

LÆS OGSÅ: Efter kovending i 'Gift ved første blik': Jeg var skeptisk

Det er tropsfører Anders Lund Madsen, som skal føre tv-vært Puk Elgaard, influencer Irina Olsen, komikerne Lasse Madsen, Torben Chris og Anders Grau samt radiovært Mathias Helt gennem en række dyster for til sidst at kåre dem, der er bedst til at klare sig i det fri.

De seks deltagere bliver delt op i hold af to. De vil blive udsat for både store og små opgaver fra de helt lavpraktiske, såsom at fælde et træ eller lave ild, til de mere humoristiske, såsom at forsøge at lave et lækkert måltid kun bestående af dåsemad eller at bygge en tømmerflåde til at transportere candyfloss.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så mange politikere har lavet reality-tv

Har prøvet det før

Anders Lund Madsen har været spejder før. Hele to gange endda. Mest kendt er hans tid som sort spejder i radioen, men faktisk gemmer der sig en halv traumatisk familieoplevelse endnu længere tilbage.
- Min bror var spejder, og det har jeg altid været lidt misundelig over. Han var KFUM’er og havde spejder navnet ’Mang’ - den lille flagermus - hvilket jeg synes, var virkelig sejt. Jeg var selv FDF’er, der jo er et noget mindre fint korps, og jeg stoppede efter en uge, da jeg fandt ud af, at vi skulle spille høvdingebold, hvilket er det værste!, forklarer Anders Lund Madsen.
LÆS OGSÅ: Stine og Karsten har fire skilsmisser bag sig: Drømmeforhold
Nu trækker han i spejderuniformen for tredje gang, når han i det nye underholdningsprogram ’De Uduelige’ indtager rollen som tropsfører og inviterer de seks kendte danskere på en uges munter spejderlejr.
Følg med i ‘De Uduelige’, der får premiere på Kanal 5 og discovery+ d. 27. oktober.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nye deltagere i populært TV3-program

Se billederne af deltagerne her: 
 Irina Olsen og Torben Chris i 'De uduelige' på Discovery+. (Foto: Warner Bros. Discovery / Per Arnesen)

 Puk Damsgård og Lasse Madsen i 'De uduelige' på Discovery+. (Foto: Warner Bros. Discovery / Per Arnesen)

 Mathias Helt og Anders Grau i 'De uduelige' på Discovery+. (Foto: Warner Bros. Discovery / Per Arnesen)
Anders Lund Madsen har været spejder før. Hele to gange endda. Mest kendt er hans tid som sort spejder i radioen, men faktisk gemmer der sig en halv traumatisk familieoplevelse endnu længere tilbage. - Min bror var spejder, og det har jeg altid været lidt misundelig over. Han var KFUM’er og havde spejder navnet ’Mang’ - den lille flagermus - hvilket jeg synes, var virkelig sejt. Jeg var selv FDF’er, der jo er et noget mindre fint korps, og jeg stoppede efter en uge, da jeg fandt ud af, at vi skulle spille høvdingebold, hvilket er det værste!, forklarer Anders Lund Madsen. LÆS OGSÅ: Stine og Karsten har fire skilsmisser bag sig: Drømmeforhold Nu trækker han i spejderuniformen for tredje gang, når han i det nye underholdningsprogram ’De Uduelige’ indtager rollen som tropsfører og inviterer de seks kendte danskere på en uges munter spejderlejr. Følg med i ‘De Uduelige’, der får premiere på Kanal 5 og discovery+ d. 27. oktober. LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nye deltagere i populært TV3-program Se billederne af deltagerne her:  Irina Olsen og Torben Chris i 'De uduelige' på Discovery+. (Foto: Warner Bros. Discovery / Per Arnesen) Puk Damsgård og Lasse Madsen i 'De uduelige' på Discovery+. (Foto: Warner Bros. Discovery / Per Arnesen) Mathias Helt og Anders Grau i 'De uduelige' på Discovery+. (Foto: Warner Bros. Discovery / Per Arnesen)