Anders Lund Madsen er blevet far for syvende gang

Anders Lund Madsen er i lørdags blevet far til en velskabt pige. Med det sidst ankomne barn i flokken, kan han nu kalde sig far til syv.

Radio- og tv-vært Anders Lund Madsen og hans 39-årige kone Karin Prehst Lund Madsen er for nylig blevet forældre til en lille pige.

- Med ét blev tre til fire! I lørdags, herhjemme (som jeg plejer), med alle tre store børn til stede, havde vi fornøjelsen af at byde Vild velkommen til verden. Anders var fødselshjælper og Modig & Stærk klippede navlestrengen. Fri legede med Brio, imens Vild gjorde sin entre på fineste maner - og minsandten om ikke hun er en lille pige, skriver Karin på Instagram.

LÆS OGSÅ: Tv-vært fældet af Dronningens vagter: De troede, jeg var besætter

Parret kendte ikke kønnet i forvejen, hvilket de heller ikke har gjort med deres tre andre børn, da de gemmer det som den sidste overraskelse efter fødslen, som også denne gang gik godt.

- Alt gik så fint og godt, og selvom det var endnu en lynfødsel, nåede den sødeste jordemoder Elin frem - og det var rart! Jeg er fyld af taknemmelighed over min flok, min krop og mit liv. Tænk, at jeg har fået lov til at være så heldig. Jeg er for evigt taknemmelig, skriver Karin fortsat.

LÆS OGSÅ: Silas lagt for had: Overvejer at trække sig fra ‘Vild med dans’

Med tre børn fra et tidligere forhold kan Anders Lund Madsen nu kalde sig far til syv.

LÆS OGSÅ: HØR DEN HER: Kendt 'X Factor'-dommer står bag titelsangen til DR's nye julekalender

LÆS OGSÅ: Lenny og Philip i nyt DR-program: Drikker Philip Lennys snot?