Christopher
Christopher

Sådan startede Christophers skuespilskarriere på bryllupsdagen

Der var dobbelt op på begejstring på den i forvejen særlige dag.

Sidste år bevægede sangeren Christopher sig et skridt væk fra scenen og ind på det store lærred, da han havde en birolle i filmen 'Toscana'. Men nu bliver hans navn skrevet i endnu større bogstaver, når vi kan se ham i hans første hovedrolle i filmen 'A Beautiful Life', der har premiere 1. juni.

LÆS OGSÅ: Lene Beier med vild nyhed: Sælger huset og flytter til udlandet

Artiklen fortsætter under videoen...

Begge film er instrueret af filminstruktøren Mehdi Avaz. Og allerede da Christopher debuterede i 'Toscana', var hovedrollen i 'A Beautiful Life' på tegnebrættet.

LÆS OGSÅ: Cecilie Haugaard melder alt klar: Kom ud lillesøster

I gårsdagens udgave af TV 2's 'Melvin Kakooza Show' gæstede Christopher, og her fortalte han, hvordan de første sten på den nye karrierevej blev lagt.

- Jeg blev kontaktet af en meget sød, iransk fyr, som hedder Mehdi Avaz, som har lavet nogle rigtig dejlige spillefilm, og som spurgte mig, om jeg havde lyst til at blive skuespiller og lave film sammen med ham. Det skulle jeg lige tænke lidt over, og så sagde jeg: Det kan du fandme tro, at jeg gerne vil, lød det fra Christopher.

LÆS OGSÅ: Efter flugt til Tyskland: Nu er Natascha Linea tilbage

Han ville det endda så gerne, at han tog tid ud af sin kalender på en dag, der ellers markerede hans bryllupsdag med hustruen Cecilie Haugaard.

- På min bryllupsdag holdt jeg et møde med ham, og da jeg gik derfra, gik jeg ned til Cecilie og sagde, ”Jeg skal have lavet en Oscar-tale.” Han sælger drømme. Han har den der ild i øjnene, som ikke mange har. Så dem, man møder, skal man holde fast i og sige ”Jeg kan se på dig, at du mener det.” Så jeg tror også på det nu, forklarede sangeren.

LÆS OGSÅ: Nu kan du bo hos Tina Lund

I 'A Beautiful Life' skal Christopher spille Elliott, en ung fisker med en ekstraordinær sangstemme, som får sit livs chance, da han bliver opdaget af den succesfulde, højtprofilerede musikmanager Suzanne. Du kan se traileren HER.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer kommer med opsang: Lad være!