Se traileren: Christopher spiller hovedrolle i ny film på Netflix

Med sit nuddelhår og sin silkebløde stemme indtager Danmarks popprins snart Netflix som hovedrolle i filmen 'A Beautiful Life'.

Sidste år debutrede Christopher som skuespiller, da han spillede kokkeelev i feel good-komedien 'Toscana', og noget må han have gjort rigtigt.

Artiklen fortsætter under videoen.

Meget snart, mere præcist den 1. juni 2023, kan den danske popstjerne nemlig opleves i sin første hovedrolle i filmen 'A Beautiful Life' på netflix.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager skilt efter tre måneder

Her får han brug for sine musikalske egenskaber. I filmen skal han nemlig spille Elliott, en ung fisker med en ekstraordinær sangstemme, som får sit livs chance, da han bliver opdaget af den succesfulde, højtprofilerede musikmanager Suzanne.

LÆS OGSÅ: Tv-kendisser kaster sig ud i vildt eventyr

Filmen er instrueret af Mehdi Avaz, som også instruerede 'Toscana'. Sammen med Christopher tæller rollelisten blandt andet Inga Ibsdotter Lilleaas, Christine Albeck Børge, Ardalan Esmaili og Sebastian Jessen.

- Mehdi kom til mig med den her mulighed, og det har været en helt sindssyg rejse. At få lov til at være en del at processen fra start til slut har gjort det til en af de sjoveste kreative projekter, jeg nogensinde har været en del af. Det har været noget af det mest krævende og grænseoverskridende at spille skuespil for første gang, men samtidig en fantastisk og uforglemmelig oplevelse, fortæller Christopher i en pressemeddelse.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen med i populært DR-program

Filmen har som tidligere nævnt præmiere på Netfilx den 1. juni. Herunder kan du se den første trailer, hvor Christopher synger sangen ‘Hope This Song Is For You’, som han selv har skrevet, og som også udgives i dag.