Sådan fik Sidney Lee sin ikoniske stil

Sidneys look er ikke kommet til ham ud af ingenting.

I dokumentarserien 'Sidney' får seerne et indblik i Sidney Lees liv på overfladen så vel som indeni.

LÆS OGSÅ: Sidneys familie taler ud: Derfor trak de sig fra ham

Netop Sidneys look har været med til at give ham den ikoniske plads på tronen af dansk reality, og i serien forklarer hans genskabte stemme, hvordan han udviklede sin stil.

- Fra jeg var helt lille, elskede jeg heavy metal, specielt Iron Maiden. Da jeg opdagede musikken, begyndte jeg at efterligne mine idoler. Jeg synes, de så cool ud. Og så var det, som om den stil bare holdt ved altid, forklarer Sidneys stemme, der er skabt ved hjælp af kunstig intelligens og baseret på research, udtalelser fra personer tæt på ham og Sidneys egne ord, fra da han levede.

LÆS OGSÅ: Sidney Lee taler fra graven: Hør hans stemme her

Wrestleren Sidney Lee.
Wrestleren Sidney Lee.

Artiklen fortsætter under billedet...

I serien ser man et klip fra Sidneys tidlige dage i reality, hvor han forklarer sin stil til seere, der formentlig aldrig havde set lignende før.

- Der er mange, som tror, man er poser, fordi man render rundt og vil ligne en rockstjerne. Jeg gør det for min egen skyld. Jeg synes, det var en rigtig fed tidsperiode i slut 80'erne, start 90'erne. Jeg kan bare godt lide at gå i sådan noget tøj.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller undgik mirakuløst flystyrt

Søgte grænser

Veninden Maya Nyholm, der har kendt Sidney siden 1993, hvor han var 14 år gammel, medvirker i dokumentaren og fortæller, at Sidneys atypiske look faldt godt i tråd med hans personlighed.

- Han har altid ligesom søgt grænser til det ekstreme, og det har ført til forskellige stilarter i hans liv, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sidney Lee da han var med i 'Singleliv'.
Sidney Lee da han var med i 'Singleliv'.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Ung mor i vildt vægttab

Også Sidneys bruncreme må siges at være karakterisk for hans look, og her har han også fundet inspiration hos andre.

- Jeg har været vant til at se ham smøre sig ind i bruncreme. Den billige fra Matas, så han blev helt gul, fortæller hun og forklarer, hvordan idéen om bruncremen opstod:

- Han brugte det, fordi det gjorde hans helte fra wrestling. Han skulle ligne Hulk Hogan. Jeg synes jo, at det var rædselsfuldt.

Hulk Hogan i 2011.
Hulk Hogan i 2011.

LÆS OGSÅ: ‘Først til verdens ende’-brødrene: Her er deres kendte fætre

Dokumentarserien 'Sidney' kan ses på TV 2 Play og TV 2 Echo.