Sidney Lees saftige afsløring: I seng med Oliver Bjerrehuus

Der var altid fuld knald på, når realitykongen var i byen, især hvis det var sammen med fotomodellen

Sidney Lee gik all-in på livet som realitystjerne, indtil han i sidste uge døde 43 år gammel af endnu uafklarede årsager i forældrenes lejlighed i København.

LÆS OGSÅ: Teitur om voldtægtsanklage: Enhver mands mareridt

- Jeg lever som en rockstar med fester, damer og sprut. Jeg gør lige, hvad jeg har lyst til. Det er et fedt liv, når man tænker på alle dem, der må møde ind på deres dødssyge job hver dag. Jeg får aldrig et normalt arbejde og liv igen. Det ville jeg ikke kunne holde ud, sagde han i selvbiografien ’My Reality’ fra 2010.

Vilde byture med Oliver

En af dem han gik fint i spænd med, var realityfyren, storcharmøren og fotomodellen Oliver Bjerrehuus, der i dag er 46. De to herrer mindede meget om hinanden, og de blev blandt andet hyret til åbninger af Blockbuster game-butikker rundt i landet. Bagefter endte de ofte i byen stangstive, og under en af turene på slap line i Aarhus hookede de op med en kvinde, der hed Malene.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen tager afstand: Min søn bliver ikke dansk

- Vi ender altid på mit hotelværelse, hvor vi rydder minibaren. Jeg ville selvfølgelig gerne lave noget frækt med Malene, mens Oliver har en kone (Gunnvør Dalsgaard, red), som han er megaglad for. Vi tømte også minibaren på hans værelse, og så lå vi alle tre og hyggesnakkede, fortalte historier og grinede i Olivers seng uden noget action, fortalte han videre.

- Da jeg vågnede, lå jeg i ske med Oliver. Vi må være faldet i søvn, og Malene var åbenbart gået. Vi troede jo nok, at hun stadig lå der, siden vi lå på den måde og puttede. Vi flækkede af grin, da vi opdagede, at vi lå så tæt, og jeg måtte erkende over for Oliver, at det var for mærkeligt for mig, og gik op i min egen seng.

LÆS OGSÅ: Ekskæresten afslører: Det skjulte Sidney

Sådan mindes Oliver Sidney

Oliver Bjerrehuus udtalte sig for nylig til B.T. i anledning af Sidney Lees død.

- For at kunne gøre det, han gjorde, skal man kunne noget med mennesker. Han var ikke et røvhul, men en rigtig god person. Den følelse jeg sidder tilbage med, er, at han var et sjovt menneske med sarkasme og selvironi.

LÆS OGSÅ: Teiturs familie smidt ud af retten