Familiens rørende farvel til Sidney Lee

Realitystjernens forældre og søskende holdt rørende taler ved kisten.

Til tonerne af musik fra det amerikanske thrash metal band 'Slayer' blev Sidney Lees kiste i fredags båret ud fra kapellet på Holmens Kirkegård.

Realitystjernen døde i forrige uge i sine forældres lejlighed ved Nyboder i København. Han blev blot 43 år.

LÆS OGSÅ: Sidney Lees vilde liv: Skånede ikke sig selv

Ved ceremonien, hvor der blev spillet flere af hans yndlingsnumre, holdt hans forældre og søskende taler.

Lillebroren Troels talte rørende om deres nære forhold.

- At sige, at min storebror stak ud fra mængden, ville være en eklatant underdrivelse. Derfor har der altid været mennesker, der ville have mig til at forklare, hvorfor han var, som han var (...) Sådan var han bare skruet sammen. Hvis noget blev for almindeligt, var det kedeligt, og så skulle det væltes, forklarede han ved begravelsen, der blev holdt i stilhed for familien og de nærmeste venner.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard reagerer på Teiturs sag: Gemte følelserne væk

Mary-Ann Holm, der i mere end fire år dannede par med Sidney Lee, er fire dage efter begravelsen stadig meget berørt af oplevelsen.

- Det at tale med familien og vennerne omkring Sidney har hjulpet mig meget. Det var rart at høre andres historier med ham og sammen dele det tab, som stadig er meget uforståeligt for mig. Jeg har det så trist med, at jeg ikke længere kan ringe til ham eller løbe ind i ham inde i København, siger hun til HER&NU.

- Jeg tænker meget på ham, fordi han betød så meget for mig, men jeg respekterer også, at han levede sit liv, som han ville. Hans personlighed var lige så stærk som hans vilje, slutter Mary-Ann Holm dybt berørt.

LÆS OGSÅ: Sidney Lees saftige afsløring: I seng med Oliver Bjerrehuus