P3 gør grin med Elvira Pitzner

I et satirisk opslag får ungdomskanalen sat den vidt dækkede sag om Elvira Pitzner på spidsen.

Har man været på sociale medier den seneste uge uden at støde på Elviras Pitzners navn, så er man nok blandt de få.

LÆS OGSÅ: SE DEM HER: De to nye 'Bachelorettes'

Efter Elvira blev anholdt i Dubai og anklaget for utroskab for præcis en uge siden, har historien været belyst fra alverdens vinkler af danske medier.

Og nu har også ungdomskanalen P3 belyst sagen - dog fra en mere kreativ vinkel.

I et opslag på DR-kanalens Instagram gør de nemlig på satirisk vis reklame for en rejse til Dubai.

- Efter realitydamen Elvira Pitzner blev anholdt i Dubai, anklaget for utroskab af hendes eksmand, har flere måske været bekymrede for, om det overhovedet er sikkert at tage på ferie i Dubai. Men det er det selvfølgelig, skriver P3 opslaget, der indeholder fire grunde til at tage til ørkenstaten.

LÆS OGSÅ: Pitzner bekræfter genforening

- Faktisk er chancen større for at blive kørt ned af en Lamborghini-politibil (sejt) end at blive smidt i fængsel for at være anklaget for at være utro som kvinde (peger nogle tal på), skriver de videre i opslaget og afslutter:

- Vi har derfor i samarbejde med Dubai Travel lavet en lille guide til alt det, du kan se, medmindre du er i fængsel for et eller andet, som man ikke skulle tro, man kunne komme i fængsel for, selvfølgelig (sejt).

De fire grunde til at tage til Dubai er da også alle bundet op på fængselsjoken. Blandt andet lyder en anbefaling om at tage på luksusyacht med livemusik.

- Få en uforglemmelig dag med Orgi-UAE, Dubai-D og Brune rask, der synger hits som "Sut den op fra slap (og kom i fængsel)" og "Vil du med ud og sutte mig pik (og så i fængsel?)", står der med tydelig henvisning til musikgruppen Suspekt, og en anden anbefaling handler om, at man kan komme på kamelsafari:

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne deler stor nyhed

- Her vil en lokal guide føre dig gennem den magiske sandørken, der virker helt igennem urealistisk, ligesom hvis du er blevet FÆNGSLET FOR UTROSKAB.

LÆS OGSÅ: Christel i sorg: Det er hårdt at være i

Kritiske kommentarer

Også i kommentarfeltet er der fart over ungdomsredaktionen på P3, der lystigt svarer på brugernes kommentarer. Én har blandt andet kommenteret, at den moske, der bliver reklameret for, slet ikke ligger i Dubai.

- Det er også rigtigt, men vi har lige tjekket Maps, og det tager kun 1 time og 21 minutter i bil. Og kvinder må endda selv køre nu! Så længe de altså ikke er røget i fængsel, lyder svaret.

LÆS OGSÅ: Nær ven i dialog med Elvira: Hun har det ok

En anden bruger spørger, hvor mange penge P3 har fået for at lave opslaget.

- Nok til at blive klimafornægter, svarer de med henvisning til Dubais Sultan Ahmed Al-Jaber, som i opslaget bliver beskrevet som en klimafornægtende oliedirektør.

LÆS OGSÅ: Aldrig sket før: Sara Bro dropper radioudsendelse

Dog falder den humoristiske tilgang ikke i god jord hos alle brugere. Der er nemlig en håndfuld, der kritiserer P3 og blandt andet kalder opslaget "islamofobisk".

Du kan selv se opslaget herunder: