Skør auktion: Lær at pifte af Martin Johannes Larsen

Som et led i tv-værtens årlige juleindsamling kan man byde på noget ganske unikt.

Igen i år arbejder Martin Johannes Larsen på at gøre den kolde juletid lidt sødere for udsatte børnefamilier i Danmark. 'Vild med dans'-værten samler nemlig penge ind til Røde Kors' julehjælp.

LÆS OGSÅ: Gode nyheder! Disney vender tilbage på DR

'Martins Julepatrulje' er en adventskalender, hvor han hver uge udgiver et afsnit med en kendt gæst på sin Instagram, og i løbet af december udloddes alverdens præmier til dem, der støtter indsamlingen, som i skrivende stund har skrabet 68.100 kroner sammen.

Men udover det har komikeren også gang i en online auktion, hvor man i de næste to uger kan byde på blandt andet Sarah Grünewalds kjole fra 'Vild med dans' designet af Søren Le Schmidt, en signeret og matchworn Manchester United-trøje fra Christian Eriksen og Victor Axelsens matchworn trøje og ketcher.

Personlig pifte-workshop

Martin udlodder dog ikke kun kendissers aflagte beklædningsgenstande - men også sin egen tid og talent.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne deler stor nyhed

Man kan nemlig byde på en times personlig pifte-workshop med tv-personligheden, der er munden bag nogle af landets måske mest velkendte pifterier.

- Selvom Martin har været en fremragende pifter det meste af sit liv, kan han sagtens sætte sig i begynderens sted – og dette er derfor en workshop, der henvender sig både til begyndere og garvede piftere, står der i beskrivelsen til en række billeder af Martin, der pifter på forskellige måder.

LÆS OGSÅ: Gravid på den røde løber: Skuespiller-parret venter deres andet barn

- Alt efter dit startniveau vil du i løbet af workshoppen lære at pifte forskellige og super anvendelige situationer (såsom “Bartender, kom med to øl” eller “Jeg slår op, skat”), ligesom du vil stifte bekendtskab med forskellige teknikker såsom fingre-piftning, lang-piftning og fri-piftning.

LÆS OGSÅ: Sy Lee afslører hemmelighed om reality-program

I skrivende stund er det højeste bud på 751 kroner, men vil du have fingrene i workshoppen, skal du nok byde om kap med tv-værten Josephine Høgh, der har afgivet buddet.

Du kan byde på pifte-workshoppen HER.