Özlem Cekic overrasket: Får svinere i indbakken

Den forhenværende politiker modtager trælse beskeder, hvor folk kommenterer på hendes krop og alder.

Der er ikke længe til, den forhenværende politiker Özlem Cekiz skal give den gas på dansegulvet i aftenens 'Vild med dans'-jubilæumsshow.

LÆS OGSÅ: CHOK: TV 2 rykker 'Vild med dans'

For kort tid siden tyede hun dog til tasterne på sin Instagramprofil, fordi hun har modtaget nogle nedslående beskeder i indbakken.

Hun har modtaget meddelelser som "du ser tyk ud på skærmen", og "kan du godt følge med, når du er så gammel?", fordi hun er med i det populære danseprogram.

LÆS OGSÅ: Melvin Kakooza afslører vildt vægttab

- Jeg er overrasket over det store fokus på krop og alder. Nej, jeg har ikke tabt mig gevaldigt, fordi jeg hverken er på kur eller holder mig tilbage med at spise alt dét, jeg har lyst til, skriver Özlem på sin Instagram.

Den 47-årige Özlem Cekiz danser i programmet med Thomas Evers Poulsen, som hun øver med for fulde gardiner for at blive klar til fredagenes liveshows.

LÆS OGSÅ: Felix Smith viser ny kæreste frem

- Jeg træner tre timer hver dag og har brug for energi, skriver hun og understreger, at hun er glad for, hvordan sin krop ser ud:

- Jeg ser i øvrigt heller ikke min vægt som et problem. Min krop afspejler at jeg har født tre vidunderlige børn og har levet et liv. Ja, jeg har også strækmærker og appelsinhud.

Vigtigt budskab

Nydanseren understreger, at hun langt fra føler sig gammel, og selvom opslaget er en opsang til alle dem, der sender negative beskeder, så deler hun også et vigtigt budskab.

LÆS OGSÅ: Træt af at være sidekick: Derfor deltager Moster Niller i 'Paradise Hotel'

- Jeg tror virkelig, at alt det negative fokus på krop og alder er usundt. Jeg kan sagtens håndtere det, men jeg kan se, at mange unge og voksne i samfundet bliver ulykkelige og mister gejsten, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Sofie Torp fandt kæreste efter 12 år: Nu er det slut

I aftenens program skal Özlem Cekiz ikke kun tage en svingom med dansemakkeren Thomas Evers Poulsen.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Jeanette sælger brudekjolen

De skal også danse sammen med Thomas forhenværende 'Vild med dans'-partner - nemlig den tidligere statsministerfrue Anne-Mette Rasmussen, som han dengang vandt en flot fjerdeplads med.