Elvira Pitzner deler nyt: Snart sammen igen

Snart får tv-kendissen helt særligt selskab i ørkenstaten.

Torsdag tog Elvira Pitzner for første gang bladet fra munden, efter en periode med komplet radiotavshed siden hun ved udgangen af november blev varetægtsfænglset - og senere løsladt - i Dubai.

Diamantdatteren er som bekendt fortsat tilbageholdt i ørkenstaten, hvor ekskæresten Milad Saadati har anklaget hende for blandt andet utroskab, som på de kanter kan udløse op til tre års fængsel. 

LÆS OGSÅ: Se billedet: 'Gift ved første blik'-Nicklas' nye kæreste

Nu tyder noget dog på, at Elvira for alvor er tilbage på de sociale medier igen. I hvert fald giver hun i et længere skriv sine knap 400.000 følgere på Instagram et indblik i, hvordan hendes hverdag har set ud den seneste tid. 

Her lyder det blandt andet, at tv-kendissen - omstændighederne til trods - forsøger at få det bedste ud af sin tvungne tid i Dubai. 

- Noget af det, jeg har fået til at gå med, når jeg har ikke har haft møder med mine advokater og rådgivere, har blandt andet været at tage ud i ørkenen og sidde og male landskab, jeg har læst bøger om sindet og om, hvordan vi selv kan påvirke vores egen glæde, skriver Elvira og tilføjer:

- Jeg har prøvet at lave nye retter, der tog fem timer at lave, gået mange lange ture og selvfølgelig talt en hel masse med min familie og venner på telefonen.

LÆS OGSÅ: Usikker Geggo: Jeg tror ikke på os

Kæmpe savn

I samme ombæring kan hun afsløre, at hun har truffet en stor beslutning. 

- En af de ting, jeg har savnet allermest ved at være meget alene, har været mine to små hunde, lyder det fra Elvira, der fortsætter:

LÆS OGSÅ: Diez lægger sig fladt ned: Jeg har været en idiot

- Jeg har aldrig været væk fra dem så længe, og det gør mig ked af det at tænke på, at hunde jo ikke lever i helt vildt mange år. 

Da hun heller ikke ved, hvor lang tid der går, før hun igen kan betræde dansk jord, har diamantdatteren valgt at få hundene fløjet til Dubai. 

LÆS OGSÅ: Jeanette og Michael jubler: Endelig skete det

- Det har været en udfordring at koordiere det hele herfra med en masse papirarbejde og en lang proces, men nu ser jeg endelig frem til at have dem hos mig igen. Glæden og trygheden, mine hunde giver mig, er helt særlig, slår Elvira fast. 

Se hele opslaget herunder.