Udvikling i Pitzner-sag: Elvira tiltalt

Elvira Pitzner er fortsat tilbageholdt i Dubai, og i denne uge har hendes sag taget endnu en drejning.

I går var der atter lyd fra Elvira Pitzner efter syv ugers tavshed, og ifølge Ekstra Bladet er der nu udvikling i sagen mod den danske realitystjerne.

LÆS OGSÅ: Jaffer afslører ‘Bachelor’-hemmelighed

Ifølge Ekstra Bladets kilder blev der onsdag holdt retsmøde om Elviras sag i Dubai. Her stod det klart, at Elvira skal igennem en række retsmøder, og kilderne tolker denne udvikling som betydende, at den 26-årige er tiltalt for utroskab, som hun førhen kun har været sigtet for.

LÆS OGSÅ: Sarah Bro i ny værtstjans: Tager over for Lisbeth Østergaard

- Oven i det hele ligger min skæbne nu i et retssystem i et land, som ikke er mit eget. Jeg håber og beder til, at sandheden vil komme frem, og at retfærdigheden vil sejre, så jeg én gang for alle kan få fred og retten til at leve mit liv videre uden daglig chikane. Det har været en lang kamp at holde modet oppe og finde mening i den ondskab, som en anden persons vrede, jalousi og ønske om ødelæggelse har forårsaget, lød det fra Elvira i et opslag på Instagram.

Siden slutningen af november har Elvira været tilbageholdt i Dubai i De Forenede Arabiske Emirater, efter hendes ekskæreste, Milad Saadati, som hun fortsat er islamisk gift med, anklagede hende for utroskab.

Elvira blev løsladt mod kaution efter tre dages varetægtsfængsling, men hun har ikke kunnet forlade landet siden, da staten har taget hendes pas grundet et udrejseforbud.

LÆS OGSÅ: Kaya Brüel med rørende afsked: Vi er knuste

Elvira bor nu i en lejelejlighed, og hun kan forvente at skulle blive i landet flere måneder endnu, da hendes sag ifølge Ekstra Bladet først påbegynder behandling i februar.

I Dubai kan utroskab udløse op til tre års fængsel og anses som værende en alvorlig forbrydelse. Ifølge Elvira rejste hun tilbage til Dubai i november for at tage hånd om anklagerne, efter hun blevet rådet til dette af en advokat.

LÆS OGSÅ: Opdatering fra Dubai: Ansvaret ligger altid hos os selv

- Jeg forsøgte at tage ansvar og efter rådgivning af en advokat, rejste jeg til Dubai for at prøve på at sætte en stopper for det hele. En forkert rådgivning var med til, at jeg havnede her, skrev hun.

Sådan skulle sagen dog ikke udvikle sig, og Elvira må nu blive i landet, mens hendes sag behandles.