Camilla Framnes afslører stor beslutning

Nye eventyr venter forude for den store familie.

Camilla Framnes, der er kendt fra 'De unge mødre' og fast inventar ved værtsroret til Reality Awards, har taget en stor beslutning.

LÆS OGSÅ: Droppet af Odorico: Nu sætter han ord på bruddet

Det afslører hun i et opslag på sin Instagram-profil.

- Mit hus er sat til salg i Aalborg. Det er ved at være noget tid siden, beslutningen blev truffet, og jeg har virkelig glædet mig til at kunne sætte ‘Til salg’ skilt på huset, indleder Camilla sit skriv.

LÆS OGSÅ: Sussi og Leo fravalgte folkekirken: Imod homoseksuelle kirkevielser

Mange af hendes mere end 91.000 følgere på profilen har da også undret sig over, hvorfor hun har været trukket i arbejdshandskerne på de seneste - og nu kan hun altså løfte sløret for årsagen.

- Hvor og hvordan vi ender - det vil tiden vise, intet er sikkert, andet end at det bliver sammen alle syv, lyder det fra Camilla, som altså slår fast, at det næste kapitel indebærer både Camillas tre drenge, kæresten Dennis og hans to drenge.

Camilla blev i 2022, men siden har hun fundet kærligheden i nordjyden Dennis Frøstrup, der har to sønner i forvejen, og med Camillas tre sønner tæller de nu en familie på syv.

LÆS OGSÅ: Stridsøksen er begravet: Sådan er forholdet i dag

Til HER&NU/Realityportalen sætter Camilla Framnes ord på, hvorfor hun sælger huset.

- Jeg sælger, fordi vi flytter fra byen og skal finde noget sammen med min kæreste Dennis og vores sammenbragte familier.