Taler ud om skilsmissen

Der er altid to sider af en sag, hvis der ikke er tre. Læs med for at høre én af dem.

I går offentliggjorde Camilla Framnes på sine sociale medier, at hun var blevet skilt fra sin mand, Kevin, som hun har været gift med i næsten seks år. Camilla skrev, at bruddet skyldtes et tillidsbrud, som hun ikke havde kunnet rejse sig fra.

LÆS OGSÅ: Bubbers børn blev væk fra brylluppet

Det fik flere af hendes følgere til at spekulere i utroskab, men nu tager hendes eksmand bladet fra munden. Han mener nemlig ikke selv, at Camilla har helt rent mel i posen, selvom han erkender, at det var ham, der satte gang i lavinen.

Realityportalen har været i kontakt med Kevin, som henviser til en forklaring, han har lagt ud på sin private Facebookprofil.

- Det er mig, der har været en skovl. Jeg har været illoyal, men ikke på et punkt, hvor jeg mener, man ikke kunne rette op på det. For små fem uger siden var jeg i byen med en kammerat, vi møder nogle gutter oppe i baren, og vi falder i snak med dem, og den ene har så en kusine, som jeg falder i snak med. Jeg synes, hun er lidt irriterende, så jeg går over på en anden bar. Hun skriver så til mig på messenger, om jeg ikke kan komme over og hente min kammerat, for han er rigtig fuld, indleder Kevin og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Husker du? Kevins romantiske frieri til Camilla?

- Dagen efter ligger hun og skriver til mig hende pigen. Jeg gider ikke rigtig at svare, men af kedsomhed så gør jeg det. Vi skriver mere og mere, og det udvikler sig til, at vi et par dage senere udveksler numre og taler sammen i telefonen. Det skal lige siges, der er ingen flirt, der er ingen dickpicks, der er ikke noget som helst, det er på et rent venskabeligt plan.

- Hun har oplevet nogle ting i sin barndom, som gør, at hun tager nogle valg i sit voksenliv, som er anderledes end normale mennesker gør, og sådan har jeg det jo også, så vi har fundet hinanden på et eller andet punkt, hvor vi taler godt sammen, og vi forstår hinanden. Jeg har sagt fra starten af, at der bliver ikke noget mellem os to, og det siger hun også, at det er hun ikke interesseret i.

SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

Presset til at skrive under på utroskab

Selvom der blot er tale om et venskab ifølge Kevin, bliver de enige om at stoppe det, fordi deres partnere ikke ville kunne forstå, at de havde mødt hinanden i byen og havde udviklet et venskab. Nogle dage efter det er Camilla ifølge Kevin inde og tjekke hans opkaldslister, og hun går så amok, da hun ser, han har talt med pigen.

- Det er forståeligt, jeg har svigtet, jeg er gået bag hendes ryg. Der bliver råbt og skreget fra os begge to, og to dage efter siger Camilla, at jeg skal skrive under på en skilsmisse erklæring, og grundlaget er, at jeg har været utro. Jeg har ikke mødtes med den her pige overhovedet, jeg har slet ikke været Camilla utro, fastslår Kevin i sit opslag og fortsætter:

LÆS OGSÅ: De BEDSTE citater fra ‘De unge mødre’

- Camilla siger, at hvis vi to skal have en fremtid sammen, så skal jeg skrive under på det her utroskab. Så jeg bliver presset til at skrive under. Jeg var ikke enig i det, men jeg gjorde det for husfredens skyld.

Han skal ud af huset

Samtidig laver parret bodeling, som Kevin skriver under på, men han er ikke tilfreds med aftalen. Ifølge ham kæmper han hele tiden for tilgivelse og håber på, at de finder sammen igen.

- Vi kæmper op og ned nogle uger, hvor den ene dag kan vi sidde i spaen og være intime, og den anden dag kan hun være sur og ked af det. Jeg har lagt mig fladt ned og sagt, jeg har været en idiot, giv mig en chance til. Jeg bruger rigtig mange penge på at kompensere og købe ting til hende, fortæller Kevin og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-stjernes store beslutning: Det er slut

- Fra den ene dag til den anden skifter hun pludselig humør. Det ender med, hun siger, hun synes, jeg skal finde en lejlighed, for det er den eneste måde, vi kan komme videre fra det her på.

På det her tidspunkt begynder Kevin at mistænke, at Camilla har mødt en ny. Da han konfronterer hende, indrømmer hun ifølge Kevin, at hun skriver med en gammel kammerat, men at der ikke er noget i det, han har bare været en støtte.

- Vi aftaler også i den her proces, at når jeg flytter ud, så er vi loyale overfor hinanden. Vi ligger ikke an på andre eller kysser med andre eller knalder andre.  Og Camilla siger, det har jeg slet ikke lyst til, det er slet ikke der jeg er.

LÆS OGSÅ: Umulig scene på ‘Badehotellet’: Vi måtte spille den om igen og igen

Forelsket i en ny?

Kevin mener dog ikke, at Camilla har levet op til den aftale. Han mistænker hende for at have været sammen med kammeraten, som ellers havde en kæreste.

Kevin fortæller, at han har modtaget billeder fra kammeratens kæreste, hvor han var i Camillas forældres sommerhus, og at de via Snapchat har tilkendegivet at være forelskede. Kammeratens kæreste har ifølge Kevin valgt at droppe ham, da hun fandt ud af det.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne driller statsministeren

- Jeg ringer og konfronterer Camilla, og jeg går fuldstændig amok. Og hun siger, de har mødtes, de drak noget vin, og han overnattede, men de lavede ikke noget. Jeg siger, vi lovede hinanden, vi skulle være loyale, men alligevel har du en anden stodder ventende rundt om hjørnet, lyder det.

- Hun har holdt mig for nar hele tiden. Hun har haft en skjult agenda, men det har hun hele tiden benægtet. Jeg finder ud af det her, og begge to benægter stadig, de har mødtes, men Camilla har så indrømmet, de har mødtes oppe i sommerhuset, og han har sovet der. Så gad vide, hvor længe de så har været sammen. Jeg føler mig svigtet, jeg føler mig røvrendt, det er ti års kærlighed, som hun vælger at sige, vi skal ikke være sammen mere, fordi jeg taler i telefon med en pige i tre uger.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-babe deler trist nyhed

- Jeg føler mig latterliggjort og ført bag lyset. Jeg har aldrig nogensinde prøvet sådan noget her før. Det hun laver er ti gange mere tillidsbrud.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Camilla Framnes, men hun har ikke ønsket at kommentere på Kevins version af bruddet. Hør hele Kevins forklaring herunder: