Efter skilsmissen: Afslører ny kæreste

Kærligheden blomstrer atter for Camilla Framnes.

I september måned afslørede Camilla Framnes fra 'De unge mødre', at hun var ved at blive skilt fra sin mand, Kevin, efter seks års ægteskab. Efterfølgende fortalte Kevin, at det var langt fra en fredelig skilsmisse og ikke en skilsmisse, de to var enige om.

LÆS OGSÅ: Kevin taler ud om skilsmissen fra Framnes

Derfor har ingen af parterne lagt skjul på, at det var en hård omgang. Nu tilsmiler lykken dog igen den tidligere 'De unge mødre'-deltager. Det afslører hun på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet.

Camilla Framnes og kæresten (Foto: Henrik R. Petersen)
Camilla Framnes og kæresten (Foto: Henrik R. Petersen)

LÆS OGSÅ: De BEDSTE citater fra ‘De unge mødre’

- Efter en hård periode og ny tilværelse i drengenes og mit liv har lykken fundet vej. Jeg og drengene har fundet os til rette i vores nye hverdag, og jeg havde regnet med, at der ville gå lang tid, før jeg skulle opleve kærligheden igen. Men når man mindst venter det, kom kærligheden til at spire igen, skriver Camilla Framnes og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Husker du? Kevins romantiske frieri til Camilla?

- Jeg har mødt en fra de unge dage, som jeg ellers ikke har snakket med i mange år, og lige pludselig mødtes vores veje igen og wauw. Livet er uforudsigeligt og samtidig helt fantastisk, man ved bare, når der føles helt rigtigt. Der er en helt særlig grund til, at mit smil er blevet større på det sidste.

SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

Se grunden til Camillas store smil herunder.