Camilla Framnes og kæresten (Foto: Henrik R. Petersen)
Camilla Framnes og kæresten (Foto: Henrik R. Petersen)

Camilla Framnes åbner op om svær tid: Familieretshuset hjælper os

Siden Camilla og Kevins skilsmisse i sommer er der digtet historier om familien.

'De unge mødre'-deltageren Camilla Framnes fortalte i starten af september, at hun og manden Kevin skulle skilles. Siden har Camilla trukket sig lidt fra de sociale medier, men i sidste uge stod hun frem på den røde løber til Reality Awards med sin nye kæreste.

LÆS OGSÅ: Sussi bekymret for Leo: Alvorligt syg

Artiklen fortsætter under videoen af værtsparret til Reality Awards - Dan og Camilla. 

Nu åbner Camilla op for den svære tid, der ligger mellem de to perioder i livet, og som stadig fylder.

- Jeg føler mig nødsaget til at åbne op for det her, selvom jeg egentlig havde taget en beslutning om ikke at kommentere på dette. Det er ingen hemmelighed, min familie har været igennem noget af en turbulent tid efter i sommer. I september offentliggjorde jeg, at jeg var blevet skilt fra Kevin grundet endnu et tillidsbrud, jeg ikke kunne tilgive. Sidenhen har der været utrolig mange uberettiget beskyldninger sendt min vej, indleder Camilla det lange opslag og fortsætter.

- Jeg har ikke ville kommenterer på dette grundet mine børn, og de har det i forvejen svært nok ved at være i det her spændingsfelt. Men der er også grænser for, hvad vi som familie skal stå for skud for. Fakta er, at Kevin og jeg går hver til sit i juli og blev skilt. Da vi i sin tid fandt huset, var det mig, som købte det med særeje, vi lavede i forbindelse med skilsmissen en ligelig bodeling i fællesskab.

LÆS OGSÅ: Smuk afsked med 'De unge mødre'-stjerne

Familieretshuset

Ifølge både Camilla og Kevin ser Kevin ikke deres fælles søn Victor.

- Jeg er oprigtig ked af, at Victor ikke ser sin far i øjeblikket, men dette er en afgørelse, der er truffet i Familieretshuset, og jeg håber inderligt, det bliver anderledes med tiden. Familieretshuset hjælper os videre herfra, forklarer Camilla.

LÆS OGSÅ: Nathalie giver status som mor: Det har været en hård start

Kevin har ligeledes delt oplysninger omkring savnet til sønnen og en hård tid.

- Jeg har nogle dejlige mennesker omkring mig, som har hjulpet mig igennem en rigtig hård tid. En hård tid med skilsmisse, min faster, der dør, jeg skal bygge nyt hjem op fra bunden af, og så dør min mor også i december, og nu manglende samvær med Victor på tiende uge. Jeg taler med ham i telefonen en gang hver uge hver fredag klokken tre, så det er højdepunktet på min uge. Samvær kommer forhåbentlig senere, men nu må vi se. 2023 skulle blive mit år, eftersom det er mit lykketal, så det kan kun blive bedre, men jeg har det godt, fortæller Kevin på Instagram og fortæller sin version af, hvorfor han ikke ser sønnen.

- Der er flere, der spørger, hvorfor jeg ikke ser Victor. Det vil jeg ikke komme nærmere ind på, men der er blevet sagt og gjort en masse ting, som desværre har været lidt uheldige, og jeg er bestemt ikke nogen engel, det har jeg aldrig været. Jeg gør nogle ting anderledes end andre mennesker, jeg har haft en lidt anderledes opvækst. Men vi har advokat på, og Familieretshuset er inde over, så forhåbentlig bliver det godt i fremtiden. Men lige nu smiler jeg, for nu tale jeg trods alt med Victor i telefonen, det gjorde jeg ikke for en måned siden. Så det er der, vi er, forklarer Kevin.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes taler ud om ny kæreste

Håb for Victor

Camilla ved godt, hvordan hun håber på, det hele ender.

- Jeg ønsker fortsat, at Victor ser sin far som supermand efter det her, og det er blandt andet en af grundene til, at jeg ikke har kommenteret på dette offentligt. Det har været en smertefuld tid for mig og drengene, som jeg gerne ville have holdt privat. Vi har desværre oplevet hadefulde og usande kommentarer og historier, som har påvirket mine børn. Derfor føler jeg, at jeg er nødsaget til at kommenterer på hele forløbet, fortæller Camilla, der slutter med en opfordring til alle.

- Jeg er oprigtig ked af, at voksne mennesker kan finde på at skrive med så grimt, modbydeligt og hadefuldt sprog. Det har gjort stort indtryk på mine børn, og derfor vil jeg appellerer til den gode tone, når man skriver online.

Overfor Realityportalen fortæller Camilla, at hende og Kevin gik fra hinanden i juli, men de offentliggjorde bruddet i september. Hun har ikke ønsket at kommentere yderligere.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-stjerne afslører kønnet