Skuespiller Søren Vejby.
Skuespiller Søren Vejby.

Bomstærke Søren Vejby: Tag styring i dit liv

Søren Vejby tager udgangspunkt i, hvad han selv gør, og har proppet det på dåse, så andre mennesker kan få glæde af det.

Her på tærsklen til sin 50-års fødselsdag er skuespilleren Søren Vejby i sit livs form. Søren er ikke bare skuespiller, men også indehaver af Reborn Academy, hvor han hjælper folk med at få det bedre og skabe den forandring i deres liv, som de ønsker.

Søren har to gode råd til HER&NUs læsere, som gerne vil i gang med en forandring.

LÆS OGSÅ: Stjernekokken tager bladet fra munden: Savner børnene

Artiklen fortsætter nedeunder videoen...

– Du skal komme i gang, og du skal fortsætte. Her arbejder vi meget med at komme i kontakt med vores 'fremtidige jeg'. Vi er meget fokuserede på vores fortid, men i stedet for at lade os definere af den, så skal vi fokusere på vores fremtidige jeg. Vi kan måske være lidt for optimistiske, så det handler om at få lavet en plan med en holistisk tilgang til dit mål. Definer så godt du kan, hvor du vil hen, og forpligt dig så til det. Kom i gang, vær vedholdende og sæt baren ned.

LÆS OGSÅ: Dak Wichangoen om kommende bryllup: Det går ikke så godt

I 2013 fortalte Søren om et årelangt kokainmisbrug og kampen mod sine indre dæmoner i tv-programmet 'Kokainens pris'. Han kom ud af det ved hjælp af både mental og fysisk træning.

– Det kan være rigtig svært for mange mennesker at finde ud af, hvad de skal bruge deres liv på, og det hjælper vi med. Og så er jeg helt praktisk med på gulvet ved siden af i træningen.

Søren bor på Frederiksberg med hustruen Trine og børnene Vigga på 16 år og Georg på 12. Han er både uddannet yogainstruktør og personlig træner.

– Jeg tager udgangspunkt i, hvad jeg selv gør, og har proppet det på dåse, så andre mennesker kan få glæde af det. Jeg taler meget med folk om, hvad de ønsker sig, for jo mere konkret man taler om sine mål, desto lettere er det at nå dem. Og så taler vi også om kosten, hvis man skal tabe sig eller tage på i muskler.

LÆS OGSÅ: Ærlige Anne Glad: Jeg har altid fravalgt det

Artiklen fortsætter nedeunder billedet...

– Mange har glemt at være helten i deres eget liv. De har været den vigtige mor, den gode partner i parforholdet eller den gode kollega på arbejdspladsen, men de har glemt sig selv, siger Søren Vejby.
– Mange har glemt at være helten i deres eget liv. De har været den vigtige mor, den gode partner i parforholdet eller den gode kollega på arbejdspladsen, men de har glemt sig selv, siger Søren Vejby.

Sjovt igen

Lige nu kan Søren ses på TV 2-serien 'Det sindssyge eksperiment' som den psykiatriske læge Mogens Hertz.

– Skuespillet er begyndt at fylde en hel del igen, fordi jeg synes, det er sjovt igen. Der var nogle år, hvor det var anderledes. Da jeg var ung, skulle jeg bare spille for alt i verden, og kunsten betød alt for mig. Så blev jeg voksen og fik børn og begyndte at lave andre ting. Nu kan jeg lave nogle anderledes karakterer med en anden substans i.

Et stort drømmeprojekt som Søren desuden er ved at udvikle hører under temaet 'make movies with your friends' (lav film med dine venner, red.).

– Det er action med elementer af det, jeg arbejder med her, den indre forandring og fornemmelsen af at være kommet så langt i livet, at man tror det er for sent, men det er det måske ikke. At kunne gøre en forskel for de yngre generationer.

LÆS OGSÅ: Jan Linnebjerg i topform: 15 kg lettere

Meget passende for sin nye action-eventyr har Søren genoptaget sin kampsportstræning, som han begyndte på som 13-årig.

– Det handler ikke om at kunne sparke og slå, men om kontrollen over det mentale. Taekwondo hænger jo fint sammen med yoga og styrketræning, for det handler om arbejde disciplineret med en større moral.

LÆS OGSÅ: Søren Faulis triste jul: Passer sin døende far

Man kan Søren Vejby i TV 2-serien 'Det sindssyge eksperiment' lige HER.

– Det er både store forandringer som nyt arbejde, et nyt liv, eller små ting som skavanker i kroppen eller stress på jobbet, vi arbejder målrettet mod, forklarer Søren Vejby.
– Det er både store forandringer som nyt arbejde, et nyt liv, eller små ting som skavanker i kroppen eller stress på jobbet, vi arbejder målrettet mod, forklarer Søren Vejby.