Anne Glad lagt for had: Forsvares af manden

Som offentlig person skal man lægge øre til manges meninger, det har Anne Glad måtte sande. Heldigvis er hun ifølge sin mand god til at lade det passere.

Anne Glad fra 'Kender du typen' oplever at få hadefulde kommentarer fra mennesker, hun ikke kender, men som alligevel har en holdning til hende. Det har hendes mand musikeren 'Fantasillion' aka Kim Glad lagt mærke til, og han har derfor skrevet sangen 'Don't Care' til sin hustru.

- Jeg blev virkelig overrasket over, hvor meget smålighed og had hendes inbox bliver fyldt med, siger Kim i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Hella Joof: Min mand må gerne få børn

Anne Glad og Kim Glad (Foto: Lars E. Andreasen)
Anne Glad og Kim Glad (Foto: Lars E. Andreasen)

LÆS OGSÅ: Har fået svar på coronatest

Ifølge Kim formår Anne i langt de fleste tilfælde at være ligeglad med beskederne, hvilket også er budskabet med sangen, som er en hyldest til kunsten at være ligeglad med andres menninger, fordi man stikker ud fra mængden.

Singlen er den fjerde og sidste single forud for Kims kommende debut-EP, der lander på streamingtjenesterne i slutningen af november, mens singlen 'Don't Care' udkommer den 20. november. Find alt Fantasillions musik HER.

LÆS OGSÅ: Svend fandt kærligheden i 'Landmand søger kærlighed': Sådan er det gået siden optagelserne