Anna Lin udlever drømmen: Jeg er nervøs

Med et smil på læben og knald på farverne er Anna Lin klar til at overtage værtsrollen efter Mads Steffensen på 'Kender du typen?'.

Måske er det mest familiens yngre medlemmer, der kender det populære DR-livsstilsprograms nye type. Siden sommeren 2018 har Anna nemlig været vært på nyhedsprogrammet 'Ultra Nyt', der fortæller store og små nyheder i børnehøjde.

- Det er store sko at skulle udfylde. Jeg er nervøs, men jeg håber bare, at folk vil tage imod mig med åbent sind. Selvfølgelig kan det ikke undgå at blive noget helt andet, men jeg lover, at jeg nok skal gøre det godt, siger Anna, 24.

- Jeg har respekt for, at det er et program, som mange har elsket på grund af Mads. Jeg er klar over, at det ikke én til én kan blive det samme, men jeg håber selvfølgelig, at de kan lide, at det bliver noget andet.

LÆS OGSÅ: Åbner op om kræft: Lad os nu bare være ærlige

 'Kender du typen?'-værten siden 2012, Mads Steffensen, sagde op hos DR i december og gjorde dermed plads til Anna (Foto: DR)

'Kender du typen?' så dagens lys i 1994, og tre år senere kom Anna Lin til verden.

- Det har faktisk betydet noget for mig altid. Jeg er jo nærmest vokset op med det, og det har, lige så længe jeg kan huske, været et af mine yndlingsprogrammer. Derfor er det også historisk for mig at få lov til at blive en del af det, lyder det fra Anna, der glæder sig til inden længe at besøge en række kendte menneskers hjem i programmet.

LÆS OGSÅ: Kia løfter sløret for sine diagnoser

 Anne Glad, 48, og Flemming Møldrup, 51, forbliver programmets livsstilseksperter, og de ser frem til at byde Anna velkommen (Foto: DR)

Hendes egen lejlighed i København er domineret af stærke farver. Sofaen er lyserød, gulvtæppet flerfarvet, belysningen lilla og køkkenet blåt. Og så går hun i farverigt tøj og har en karakteristisk glimmerstreg under øjet.

- Jeg prøver at undgå trends og tendenser, men jeg er sikker på, at Flemming og Anne også godt vil kunne tegne et billede af, hvem jeg er, gætter Anna, der er lidt rystet over sin kometkarriere.

- Jeg kan ikke helt fatte det. Det er gået lidt hurtigt, men jeg synes, at det er mega fedt at fortælle historier og formidle, og jeg elsker at være vært. Så jeg nyder det bare og krydser fingre for, at det fortsætter, slår tv-værten fast

LÆS OGSÅ: Natasja Crone og Rasmus Tantholdt sælger hus og lejlighed

LÆS OGSÅ: Stine afslører: Min mor er ikke en del af mit liv
Måske er det mest familiens yngre medlemmer, der kender det populære DR-livsstilsprograms nye type. Siden sommeren 2018 har Anna nemlig været vært på nyhedsprogrammet 'Ultra Nyt', der fortæller store og små nyheder i børnehøjde. - Det er store sko at skulle udfylde. Jeg er nervøs, men jeg håber bare, at folk vil tage imod mig med åbent sind. Selvfølgelig kan det ikke undgå at blive noget helt andet, men jeg lover, at jeg nok skal gøre det godt, siger Anna, 24. - Jeg har respekt for, at det er et program, som mange har elsket på grund af Mads. Jeg er klar over, at det ikke én til én kan blive det samme, men jeg håber selvfølgelig, at de kan lide, at det bliver noget andet. LÆS OGSÅ: Åbner op om kræft: Lad os nu bare være ærlige 'Kender du typen?'-værten siden 2012, Mads Steffensen, sagde op hos DR i december og gjorde dermed plads til Anna (Foto: DR) 'Kender du typen?' så dagens lys i 1994, og tre år senere kom Anna Lin til verden. - Det har faktisk betydet noget for mig altid. Jeg er jo nærmest vokset op med det, og det har, lige så længe jeg kan huske, været et af mine yndlingsprogrammer. Derfor er det også historisk for mig at få lov til at blive en del af det, lyder det fra Anna, der glæder sig til inden længe at besøge en række kendte menneskers hjem i programmet. LÆS OGSÅ: Kia løfter sløret for sine diagnoser Anne Glad, 48, og Flemming Møldrup, 51, forbliver programmets livsstilseksperter, og de ser frem til at byde Anna velkommen (Foto: DR) Hendes egen lejlighed i København er domineret af stærke farver. Sofaen er lyserød, gulvtæppet flerfarvet, belysningen lilla og køkkenet blåt. Og så går hun i farverigt tøj og har en karakteristisk glimmerstreg under øjet. - Jeg prøver at undgå trends og tendenser, men jeg er sikker på, at Flemming og Anne også godt vil kunne tegne et billede af, hvem jeg er, gætter Anna, der er lidt rystet over sin kometkarriere. - Jeg kan ikke helt fatte det. Det er gået lidt hurtigt, men jeg synes, at det er mega fedt at fortælle historier og formidle, og jeg elsker at være vært. Så jeg nyder det bare og krydser fingre for, at det fortsætter, slår tv-værten fast LÆS OGSÅ: Natasja Crone og Rasmus Tantholdt sælger hus og lejlighed LÆS OGSÅ: Stine afslører: Min mor er ikke en del af mit liv