Tvillinger med til modeshow: De skal lære det

Søren Le Schmidt havde sine små tvillingedrenge med til modeshow.

Modedesigner Søren Le Schmidt har haft travlt hen over sommeren. Han har både optaget en ny sæson af 'Stjerner i trøjen' til Discovery, forberedt modeuge, og så er han samtidig blevet far til tvillingedrengene, Mio og Marlon.

Han og kæresten, Nikoline Skaarup, som til daglig arbejder som make up-artist på TV 2, havde drengene på to måneder med til Sørens eget modeshow i denne uge i København.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Store ændringer i ny 'Robinson' sæson

Søren Le Schmidt modeshow (Foto: Henrik R. Petersen)
Søren Le Schmidt modeshow (Foto: Henrik R. Petersen)

- De kan lige så godt lære det fra starten, fortæller 33-årige Søren, da HER&NU taler med ham inden showet. Trods travlhed strålede han ved samtalen om sine to guldklumper.

LÆS OGSÅ: Er du også nysgerrig? Her kan du følge parrene fra 'Fede forhold'

- Det er fantastisk at være blevet far til tvillinger. Det er for sindssygt, at der fra den ene dag til den anden er nogen, man er far til. Det er så skørt, men det er også det mest fantastiske. Ens liv ændrer sig meget lynhurtigt, og det er så dejligt, jeg elsker det, fortalte Søren og uddybede:

- Det er dobbelt op på babyer, det er også dobbelt op på, at man ikke får så meget søvn, men det er samtidig dobbelt op på kærlighed.

LÆS OGSÅ: Remee gav 'X Factor'-produktionen et ultimatum

De to drenge, der bar sin fars design til showet, har samtidig gjort Sørens arbejde mere struktureret.

- Jeg har denne gang været vildt forberedt, da jeg lige er blevet far for to måneder siden, så vi var nødt til at skulle forberede os ekstra meget inden, fortæller Søren, hvis tvillinger klarede showet rigtig flot på henholdvis mors og Sørens søsters bryst i en bæresele med hørebøffer for at tage støjen fra showet.

- Det er deres første aften ude, så de skal se showet fra første række i salen, fortalte Søren, inden han gik ind til showet, som var en af mange modeshows i uge 32, hvor der er modeuge i København.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kendispar skal skilles

Nikoline Skaarup og Søren Le Schmidts søster havde hver sin tvilling på armen under showet (Foto: Henrik R. Petersen)
Nikoline Skaarup og Søren Le Schmidts søster havde hver sin tvilling på armen under showet (Foto: Henrik R. Petersen)