‘Kender du typen’ i opløsning: Derfor stopper kendt vært

I sidste uge afslørede den populære vært, at hun har valgt at slutte sin tid på tv-programmet 'Kender du typen'. I sin story på Instagram fortæller hun nu hvorfor.

Da der sidste år skulle findes en ny vært til livsstilsprogrammet 'Kender du typen', faldt valget på Anna Lin, der har startet sin karriere som tv-vært på 'Ultra'.

Artiklen forsætter under videoen af tv-vært Sofie Østergaard til 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: Anna Lins knuste hjerte: Veninden tog manden 

Efter kun et år har den unge vært dog valgt at stoppe, og i en længere spørgerunde på sin story på Instagram forklarer hun nu hvorfor.

- Jeg sagde ja til jobbet med en drøm og forventning om at udvikle mig som vært og formidler. Det føler jeg virkelig, jeg har gjort, og nu er jeg klar til nye eventyr og udfordringer, skriver hun

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas med i ny julekalender

Hendes beslutning kommer i kølvandet af, at livsstilsekspert Flemming Møldrup valgte ikke at forlænge sin kontrakt med DR.

- Derudover giver det mening for mig at stoppe nu samtidig med Flemming, så Anne kan bygge noget godt op med et nyt hold, fortæller Anna.

LÆS OGSÅ: Iben Hjejle scorer venindens ekskæreste

Det blev i alt til to sæsoner af 'Kender du typen' for Anna Lin, men trods den korte tid er DR-værten fyldt op af gode minder, og når folk spørger hende, hvilket program der er det fedeste, som hun har medvirket i, lyder svaret:

- Det er så svært at vælge, men jeg bliver nødt til at sige "Kender du typen?" på grund af de her to stjerne. Vi har haft det så sjovt, og jeg holder så meget af dem, skriver hun til et foto af hende og de to livsstilseksperter.

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe indrømmer: Ked af det

Nye eventyr

Anna Lin løfter også sløret for, hvad der venter hende rundt om hjørnet.

- Jeg elsker at lave fjernsyn, og jeg lover, at vi ses på skærmen igen, skriver hun.

Derudover har tv-værten lige afsluttet optagelserne til endnu en sæson af 'Den grønne optur', hvor hun og Thøger Kirk kigger efter grønne løsninger i verdens mest CO2-udledende land: USA.