Her er den nye vært og nye ekspert i 'Kender du typen?'

Anne Glad er i godt selskab når DR1-programmet om et par uger vender tilbage med nye afsnit

Sidste år meddelte Anna Lin og Flemming Møldrup overraskende meddelte deres afgang fra 'Kender du typen?', men nu har DR1 fundet en ny vært og en ny livsstilsekspert, der sammen med økonomieksperten Anne Glad skal udgøre holdet i det legendariske program.

SE BILLEDERNE: Her frier Sonny til kæresten!

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Remee fortæller om datterens succes

Værtstjansen er gået til Tobias Hansen, 43, som mange seere allerede kender fra DR Sporten, hvor han senest har dækket VM i Qatar, mens eksperten er Jacob Holst Mouritzen, 37, der er kandidat i samfundsvidenskab fra Roskilde Universitet.

Jacob Holst Mouritzen, Tobias Hansen og Anne Glad. (Foto: Agnete Schlichtkrull/DR)
Jacob Holst Mouritzen, Tobias Hansen og Anne Glad. (Foto: Agnete Schlichtkrull/DR)

- At få tilbudt sådan en værtsopgave er for mig at se en drømmeopgave, og derfor kan jeg ikke vente med at skulle i gang. Jeg vil gå ydmygt til værks og håber, at seerne vil tage godt imod mig og min måde at være vært på. Jeg er dog godt hjulpet på vej af den dygtige rutineræv Anne Glad og den fagligt stærkt funderede Jacob Holst Mouritzen, og jeg er overbevist om, at vi også i denne sæson kan glæde seerne med en masse spændende kendte, som vi skal hjem og besøge, siger Tobias Hansen, der ved siden af 'Kender du typen?' fortsætter på DR Sporten og som kommentator på Tour de France.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss frygter at føde alene

Også Jacob Holst Mouritzen glæder sig til opgaven.

- ’Kender du typen?’ er sådan et program, der virkelig samler danskerne på tværs af generationer. Og det er helt unikt i dagens mediebillede. At få chancen som en af eksperterne er en kæmpe ære - og jeg glæder mig helt vildt til at dyste mod Anne Glad, åbne køleskabe hos kendte danskere og forsøge at bidrage til programmet med min faglighed, siger Jacob Holst Mouritzen.

Den nye sæson af 'Kender du typen?' får premiere tirsdag den 24. januar kl. 20.00.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-deltager pludselig død