DR Aarhus holder åbent hus.
DR Aarhus holder åbent hus.

Anne Glad åbner op: Han er knivskarp

Anne Glad røber, hvordan hendes nye 'Kender du typen?'-kollegaer er at arbejde sammen med.

I DR-programmet 'Kender Du Typen?' tager den 51-årige livsstilsekspert Anne Glad seerne i hånden i den ene celebre bolig efter den anden, hvor hun bruger sin faglige ekspertise til at gøre danskerne klogere på en bred palette af livsstilstendenser og forbrugsvaner.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’ Jens tvunget til stor beslutning: Jeg er ked af det

Og nu ruller en ny sæson af det populære program atter på skærmen igen med journalisten Tobias Hansen i den nye værtsrolle, hvor der quizzes og dystes mellem Anne og den anden livsstilsekspert i programmet, Jacob Holst Mouritzen.

I et interview med HER&NU sætter Anne Glad således også ord på, hvordan dynamikken sammen med de to nye kollegaer er i programmet.

Artiklen fortsætter nedeunder videoen.

- Med al kærlighed til min kære modstander, Jacob. Så er han jo bare knivskarp, og det er mega fedt. Og det udfordrer mig. Han har nogle læsninger og nogle ting, som også bare er friske for programmet, fortæller Anne til HER&NU og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'De sjældne danskere'-Isabella fik en overdosis: Et tilfælde reddede hendes liv

- Han er bredt optaget af forbrug og trends ligesom mig, men han har også en virkelig dyb indsigt i nye medier og i hele den digitale omstilling generelt.

Ligeledes holder Anne heller ikke tilbage i forhold til, hvordan det er at have den nye tv-vært med i programmet:

- Han har sådan en adrenalindrive, som er virkelig underholdende. Og så går han jo op i at gøre det selv. Han er jo selv sådan en, der kaster sig ud i håndværksopgaver. Så han har en oprigtig interesse i de her ting, det kan jeg godt mærke.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Gift ved første blik'-deltager kom med på falderebet

Den nye sæson af DR-programmet 'Kender du typen?' kan ses om onsdagen klokken 20:00 på flow, men også på DR TV.

Podcasten 'Du kender typen', med Anne Glad som vært, kan lyttes til på DR LYD, hvor hun snakker med de kendte som hende og de andre har besøgt i tv-programmet.