Vildt exit: Flemming Møldrup færdig i 'Kender du typen?'

Til efteråret er det slut med Flemming Møldrup på skærmen.

Du kender Flemming Møldrup fra 'Kender du typen?'. I syv år har danskerne haft glæde af den smilende og sjove livsstilsekspert, der sammen med sin kollega og konkurrent Anne Glad har gået på opdagelse i kendte danskeres hjem.

LÆS OSÅ: Jesper Buchs optur: Det er på tide at give tilbage

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nikolaj fra 'Først til verdens ende' fortæller om sin sygdom.

Men nu er det slut med med at besøge kendte danskeres hjem i bedste sendetid. Det skriver han på sin Instagram.

- Nogle gange skal man turde forlade noget som man elsker. Alene fordi man kan mærke at tiden er rigtig. Uanset hvor komfortabelt det ville være at blive. Sådan en tid er det for mig nu, skriver Møldrup.

LÆS OGSÅ: Vil bryde tabuet: Lever med høretab og tinnitus

På opslaget vælter det ind med rosende ord fra nær og fjern. Blandt kommentarerne gemmer sig en hilsen fra tidligere 'Kender du typen?'-vært Mads Steffensen, der sender et hjerte af kærlighed. Mads Steffensen og Flemming har været kendt for at have et nært forhold til hinanden både foran og bag kameraet.

LÆS OGSÅ: Stjerneskuespiller er blevet far

Også Møldrups kollega Anne Glad reagerer.

- Det har været sådan en fornøjelse at lave fjerner med dig, min ven. Tak for syv varme, sjove og kærlige år. Det blir svært at erstatte. Vi ses, skriver hun.

Den nuværende vært af programmet, Anna Lin udtrykker sin kærlighed til livsstilseksperten i et opslag på sin egen Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: 'Løvens Hule'-investor: Jeg er ude

- Flemming, my maaaan. Jeg er så stolt af, du lytter til dig selv og springer ud i nye eventyr. Tak for at have været en del af mit. Du er udover at være verdens bedste kollega også blevet min virkelig gode ven. Jeg kommer til at savne vores store og små snakke i bilen rundt i Danmark - men dem kan vi jo fortsat have i København, siger hun.

Se Anna Lins opslag herunder:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Anna Lin (@anna_l1n)

Hvad fremtiden bringer for Flemming Møldrup er fortsat uvist, men fortæller, at han trænger til at kigge mod nye horisonter.

LÆS OGSÅ: Saszeline afslører aggressiv kræft: Hjælp mig

- Jeg ved endnu ikke, hvad fremtiden byder på, når det kommer til tv. Det må tiden vise. Forhåbentlig noget spændende. Indtil da vil jeg fokusere på mit firma MäRK, mine bogprojekter og min podcast Mads & Møldrup, afslutter livsstilseksperten.

Se hele Flemming Møldrups opslag herunder:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Flemming Møldrup (@fmoldrup)