Livsstilsekspert Anne Glad.
Livsstilsekspert Anne Glad.

Anne er Glad: Det er det mest rørende!

DR-programmet 'Kender du typen?' er ikke kun et livsstilsprogram, men har flere dybder ifølge livsstilseksperten Anne Glad.

Anne Glad er fast inventar og ansigtet på DR-programmet 'Kender du typen?' gennem flere sæsoner, hvor hun - i selskab med tv-værten Tobias Hansen og livsstilsekspert Jacob Holst Mouritzen - gør danskerne klogere på forskellige livsstilstendenser og forbrugskultur i den ene celebre bolig efter den anden.

Men selv i den vante tv-rolle, er der stadigvæk forhold, der overrasker hende.

Artiklen fortsætter nedeunder videoen.

For det viser sig faktisk, at programmet bidrager med noget ganske særligt, hvilket en del udlændinge er taknemmelige for ved programmet:

- Jeg møder hele tiden dedikeret fans af programmet, når jeg er ude at holde foredrag. Og de fortæller mig, at de savner perioden og det gode selskab, når podcasten og tv-programmet ikke ruller, fortæller Anne indledningsvis til HER&NU og fortsætter:

- Og noget af det mest rørende, det er faktisk det her med, at der især kommer mange udlændinge over til mig og roser programmet. Det gør de, da vi taler langsomt og tydeligt, hvilket de føler, de kan bruge i deres sprogundervisning. Det bliver jeg faktisk ret lykkelig over.

LÆS OGSÅ: Stopper som vært på 'Vild med dans'

'Kender du typen?' vises på DR om onsdagen kl. 20.00 og DRTV.

Anne Glads podcast 'Du kender typen' kan lyttes til HER.