Alex Nyborg Madsen fyret: Støtten er stor

Den legendariske DR-profil er skuffet og ærgerlig over beslutningen.

Tro tjeneste gennem 38 år som journalist og vært på DR er slut for Alex Nyborg Madsen. Den legendariske DR-profil blev nemlig opsagt i sidste uge i den store fyringsrunde på Danmarks Radio. Siden da er det væltet ind med søde og opmuntrende beskeder, som Alex har fundet trøst i.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor kronprinsparret ankommer til gallataffel på Christiansborg... 

– Jeg har fået virkelig søde henvendelser både fra lyttere, men også fra mange forskellige mennesker i musikmiljøet, der har skrevet, at de synes, at det er noget skrammel. Det er noget af det, der fylder rigtig meget lige nu, forklarer den 62-årige radiovært.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefrue’ på hospitalet efter voldsom blødning

Han lægger ikke skjul på, at han er skuffet og ærgerlig over, at han ikke længere må fodre danskerne med god musik.

– Det vigtigste for mig nu er, at jeg bliver respekteret for det, der har betydet noget for mig. Netop at være én, der har kæmpet for at give plads til det, der nødvendigvis ikke var top 40 endnu. Jeg har altid haft den største glæde ved at tro på, at lytterne var mere nysgerrige, end markedet ofte giver dem kredit for at være, lyder det fra Alex.

LÆS OGSÅ: Efter fire aborter: Tv-kendis har født

Radioværten, der privat er gift med Lone Rubæk Madsen, har den kommende tid givet sig selv lov til at sunde sig.

– Jeg er 62, så det er ikke sådan, at jeg bare kan trække mig tilbage, og det har jeg bestemt heller ikke lyst til. Men lige nu i den kommende tid handler det om, hvordan vilkårene bliver i forhold til at stoppe, og det ligger nu hos tillidsrepræsentanterne, slår Alex fast.

CHOK: ‘Vild med dans’-par smidt ud den første dag