Winnie, Jens og Anna fra 'Landmand søger kærlighed'
Winnie, Jens og Anna fra 'Landmand søger kærlighed'

Vraget af Jens: Jeg var sindssygt lettet

Winnie var ganske afklaret med Jens' valg.

Dagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' blev ligeledes det sidste for bejleren Winnie Topps vedkommende, da hun blev valgt fra af Jens Bagger - og det var faktisk kærkomment.

- Jeg var sindssygt lettet, da jeg ikke blev valgt, fortæller Winnie til HER&NU/Realityportalen og fortsætter: For det første følte jeg, det var rigtigt, han skulle vælge Anna. Man mærkede, sommerfuglene var hos dem.

LÆS OGSÅ: Efter lægens hårde dom: 'Landmand'-Maxine i babylykke

Artiklen fortsætter under videoen.

- For det andet vidste jeg jo godt, jeg skulle lave et hårdt stykke arbejde i at skulle forelske mig og få en lyst til at røre ham, som jeg jo egentlig ikke havde på det tidspunkt - uden, at det skal lyde negativt.

Et godt match

Selvom den bramfri bejler sagtens kunne kramme Jens, så var Winnie ikke følelsesmæssigt knyttet til landmanden.

- Jeg har ikke på noget tidspunkt opnået følelser af hverken forelskelse eller begær til Jens, fortæller hun og tilføjer:

- Til gengæld opdagede vi begge to i ugen på gården, at vi har et rigtig stort match.

Blandt andet deler Winnie og Jens en stor interesse for politiske og kulturelle ting i hver deres lokalsamfund, og de ynder at være en del af netop det.

- Vi læser avis. Vi går begge to rundt med mobiltelefonen i lommen, hvor radioen kører enten på P1 eller P4s regionalprogrammer, og hører nyheder fra morgenstunden. Vi har nogle virkelig basale ting, der ville være godt for os at være sammen omkring.

LÆS OGSÅ: Hemmelig ‘Robinson’-gruppe fyldt med racisme: Vi er rystede

I dag er Winnie da også stadig single - men hun lægger ikke skjul på, at hun gerne vil have en at dele tilværelsen med.

- Jeg vil jo gerne have en partner, og Jens havde været den rigtige partner på rigtig mange parametre, men seksuelt og kærlighedsmæssigt var den der ikke. Men jeg skal ikke kunne udelukke, at man ikke kunne arbejde på det, lyder det fra tv-bejleren, der fortsætter:

- Hvis han havde haft valgt mig, havde vi skullet gøre en indsats for at blive forelskede. Begynde at se hinanden i øjnene og lave berøringer, som ligesom sætter de her endorfiner i gang, så man måske kunne opnå en forelskelse.

For Winnie er det nemlig vigtigt, at man som deltager i et program som 'Landmand søger kærlighed' er villig til at yde den indsats, det kan kræve, hvis kærligheden skal opstå.