Undrede du dig? Derfor var der intet reunion-afsnit efter ‘Vild kærlighed’

Nu forklarer Ida Emilie og Rune, hvorfor der aldrig kom et opfølgende afsnit.

Datingprogrammet ‘Vild kærlighed’, hvor unge heteroseksuelle singler forsøger at finde kærligheden ombord på en tømmerflåde, er på kort tid blevet en succes.

LÆS OGSÅ: Mette afslører: Produktionen advarede mig

Artiklen fortsætter under videoen.

Dog efterlod anden sæson, som for nylig løb over skærmen, flere seere skuffede. I forlængelse af første sæson kom der nemlig to reunion-afsnit, hvor seerne fik at vide, hvordan det var gået med deltagerne efter optagelserne. Men lignende reunion-afsnit kom aldrig efter anden sæson til stor forvirring for både seere og deltagere.

- Vi ville vildt gerne have lavet en reunion, men den kommer ikke, fortæller Ida Emilie i podcasten i RealityRadio, som er lavet af Radio 24syv.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-par taler ud om graviditeten

DR takkede nej

Alle deltagerne fik ifølge Ida Emilie at vide, at de ville blive kontaktet af produktionsselskabet fire til seks måneder efter optagelserne i Sverige for at lave en reunion. Det blev dog ikke helt sådan.

- Vi blev kontaktet, og vi blev spurgt ind til, hvad vi tænkte om en reunion, men vi blev også fortalt, at DR ikke bød ind på det, fortæller Ida Emilie.

Producenten Story Production var ellers klar til at lave det.

En kedelig omgang?

At DR takkede nej til en reunion satte tanker i gang hos flere deltagere.

- Hvis DR ikke ville følge op på programmet ligesom sidst, var det så fordi, at de ikke var tilfredse med programmet?, lyder det undrende fra Rune i podcasten.

Læs hvordan der går med Rune og Ida Emilie i dag her. Hør dem fortælle mere om deres oplevelser før, under og efter 'Vild kærlighed' i podcasten i RealityRadio, som er lavet af Radio 24syv.