Sofie Linde til TV2 X Factor liveshow semifinale 2023
Sofie Linde til TV2 X Factor liveshow semifinale 2023

Store stjerner optræder til ‘X Factor’-finalen

Ingen 'X Factor'-finale uden store stjerner. TV 2 har netop offentliggjort, hvem der kommer og optræder.

Den store 'X Factor'-finale i Arena Randers nærmer sig med hastige skridt, og i dag løftes sløret for nogle af de fantastiske gæsteacts, som man kan glæde sig til at opleve ved finalen.

Det drejer sig om Scarlet Pleasure, Andreas Odbjerg og Ida Laurberg - og de glæder sig.

- 'X factor' har på mange måder et specielt sted i mit hjerte - jeg stillede op i anden sæson og var ret tæt på at komme til liveshows - men endnu mere vigtigt fik jeg noget af den første anerkendelse fra en professionel del af branchen - yderligere har jeg været en del af holdet bag produktionen det sidste år, Ankerstjerne var dommer, og det var virkelig intenst, men også virkelig rart i kraft af den kærlige næsten efterskolestemning, der er på produktionen og bag scenen, fortæller Andreas Odbjerg i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Til sidst er det jo 3. år i træk, at jeg optræder og 2. gang jeg får lov til det med en helt ny sang, der nærmest har premiere i showet. Jeg har set alle årets udsendelser og synes, at Simon Kvamm har været en udsøgt gave til programmet - den fortolkning af 'rigtige venner' med ROSEL var genialt.

LÆS OGSÅ: De her popkometer spiller til Grøn

Andreas Odbjerg
Andreas Odbjerg

Også Scarlet Pleasure ser frem til den store aften i morgen.

- Vi glæder os vildt meget til showet på fredag, hvor vi skal optræde med vores helt nye sang 'Pompeii', som på en måde passer til aftenen. Sangen handler om at feste, mens jorden går under. Vi har fuldt med i årets 'X Factor' og er utroligt glade for at få lov at være en del af programmet, fortæller gruppen.

LÆS OGSÅ: Dar Salim om kærligheden: Bange for afslag

Scarlet Pleasure
Scarlet Pleasure

For musikeren Ida Laurberg bliver fredag noget ganske særligt.

- Jeg har virkelig fulgt tæt med i 'X Factor' i år og synes, alle finaledeltagerne er vildt seje. Det føles ret surrealistisk at skulle spille i det setup. Det er første gang nogensinde, jeg skal optræde i tv med en af mine egen sange, så jeg er helt vildt spændt!, fortæller Ida.

LÆS OGSÅ: Irina fik tvangstanker: Derfor undgik jeg at købe graviditetstests

Ida Laurberg
Ida Laurberg