Sofie Linde og Joakim Ingversen. (Foto: Janus Nielsen)
Sofie Linde og Joakim Ingversen. (Foto: Janus Nielsen)

Klar til ny værtsrolle

DR præsenterer nyt musikalsk underholdningsprogram.

Fra fredag den 14. april klokken 20.00 på DR1 starter DR's nye, musikalske fredagsunderholdningsprogram 'Stjerneklar'. Hver fredag forvandles talenter fra hele landet til de største stjerneperformere fra ind- og udland for at hylde deres musikalske forbilleder.

LÆS OGSÅ: Dar Salim om kærligheden: Bange for afslag

Artiklen fortsætter under videoen af Joakims hustru Sofie Linde.

Joakim Ingversen er vært og har Medina, Barbara Moleko, Tinus og Nicholas Kawamura med ved dommerbordet.

LÆS OGSÅ: Sådan bedømmes deltagerne i 'Sommerdrømme'

I alt transformeres 60 sangtalenter til 12 udenlandske og otte danske kendte kunstnere, der synger kæmpehits.

- Med 'Stjerneklar' ønsker vi at give de danskere, der har et stort sangtalent, en platform til at hylde deres største idoler og fælles passion for musikken. Det er et succesfuldt, britisk programformat, som vi nu har fået lov til at skræddersy til et dansk publikum, og jeg glæder mig til, at seerne skal møde vores fantastiske dommerpanel og vært og vores i alt 60 forskellige sangere, siger Jan Lagermand Lundme, der er underholdningsredaktør på DR i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Silas Holst scorer værtstjans på DR

Tv-værten Joakim Ingversen er vært og vil fredag efter fredag sikre, at musikfesten på scenen finder vej til seerne hjemme i stuerne. Ved dommerbordet har DR sikret sig fire topnavne inden for dansk musik og performance: Medina, Barbara Moleko, Tinus og Nicholas Kawamura. De skal gennem otte live-udsendelser udfolde, kommentere og vurdere de forskellige optrædener, og i sidste ende, sammen med seerne, finde frem til den første vinder af 'Stjerneklar'.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager viser kæresten frem