Dar Salim om kærligheden: Bange for afslag

Han plejer at gå stille med dørene, men nu åbner han op.

Dar Salim har sammen med sin ekskæreste filmproduceren Meta Louise Foldager sin 12-årige søn Zidane Storm. Siden deres forhold har den 45-årige skuespiller dog gået notorisk stille med dørene i forhold til hans privatliv.

LÆS OGSÅ: Sådan bedømmes deltagerne i 'Sommerdrømme'

Men i et interview med ALT for damerne fortæller han nu, at han er klar til kærligheden, men at han først i en sen alder har lært at tage initiativ. Han har nemlig tidligere været bange for at få afslag.

- Jeg har ikke behov for flere testforhold, så hvis det ikke føles rigtigt, siger jeg pænt farvel, og hvis det føles godt, jamen, så nyder jeg det. Det er der, jeg tror, jeg er lige nu, og det er sgu meget dejligt. Det er et dejligt sted at være, siger han.

-Jeg dater lidt, og jeg finder ud af, hvad jeg skal. Og nærmere kommer jeg det nok ikke lige nu. Der er ikke noget navn på hende, jeg er ugift med. Jeg tror, at næste gang, jeg taler højt om kærlighed, så er det først, når jeg vil fortælle, at nu har jeg fundet en, jeg gerne vil giftes med.

LÆS OGSÅ: Silas Holst scorer værtstjans på DR

Derudover fortæller Dar Salim, at han ikke vil udelukke flere børn i fremtiden.

-Børn er det bedste i livet. Altså, jeg har jo verdens fineste dreng, og hvis det er min skæbne, at jeg ikke skal have flere egne børn, så er jeg bare så lykkelig for ham, jeg har. Men tænk, hvis jeg kunne have flere som ham i mit liv.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager viser kæresten frem

Læs hele interviewet med Dar Salim i denne uges ALT for damerne, som er på gaden den 29. marts.

Her fortæller han også om at leve med et følelsesmæssigt hul i brystet og om at arbejde med superstjernen Jake Gyllenhaal.