Pressefoto: Grøn
Pressefoto: Grøn

De her popkometer spiller til Grøn

I dag offentliggøres de to første navne, som skal med på Grøn turné her til sommer rundt omkring i landet.

Når sommeren står på højkant, skydes diverse musikfestivaler i gang rundt omkring i landet. I dag kan Muskelsvindfonden og Tuborg blandt andet offentliggøre de to første navne, der netop skal spille og fejre 40 år med Grøn til sommer.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager viser kæresten frem

Artiklen fortsætter efter videoen med 'X Factor'-vært Sofie Linde.

På programmet vender nemlig bandet Saveus og pop legenderne fra AQUA tilbage til dette års Grøn turné. Indsamlingschefen i Muskelsvindfonden, Theis Petersen, udtaler også følgende i en pressemeddelelse:

- Vi er meget glade for at kunne offentliggøre Saveus og AQUA som de første to artister på årets Grøn-turné. Det bliver en kæmpe fest med masser af energi. Vi glæder os til sammen med danskerne at fejre en karavane, der har eksisteret i 40 år og stadig tiltrækker 160.000 danskere hver sommer. Det er unikt. Det er fest. Det er fællesskab.

LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: Vi virker dovne, men...

'AQUA' er en gammel kending af musikfestivalen og spillede der for første gang i 1998. De har sidenhen været med tre gange (2001, 2008 og 2018).

- Vi glæder os helt utrolig meget til at se publikum og feste med dem. Vi glæder os til helheden af Grøn, fordi det føles altid som den fedeste havefest i verden - og så har vi et virkelig godt set-up med i år, lyder det fra AQUA.

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: 'Bachelorette' får snart premiere

Bandet 'Saveus' hører til de nyere Grøn-navne, men glæder sig også til sommerens koncerter.

- Grøn har et helt specielt dna, der rummer så meget kærlighed og samhørighed, og i år er det Grøns 40-års fødselsdag. Grøn fortjener at blive fejret med manér, og det glæder jeg mig til at være en del af, siger forsangeren i Saveus.

Tourplanen 2023, og hvor du kan synge med på hits som Aquas 'Barbie Girl' eller Saveus' 'Dark Vibrations' vil foregå i følgende byer:
- 20. juli: Tårnby
- 21. juli: Kolding
- 22. juli: Aarhus
- 23. juli: Aalborg
- 27. juli: Esbjerg
- 28. juli: Odense
- 29. juli: Næstved
- 30. juli: Valby

LÆS OGSÅ: TV-par søger hjælp