Ikke vist på tv: Vi virker dovne, men...

I dagens afsnit af 'Først til verdens ende' fortsætter deltagerne mod New Orleans og videre mod næste checkpoint, Antigua i Guatemala.

Bag hvert hold er et kamera og en tilrettelægger, og selvom meget bliver vist, så er det langt fra alt, der kommer med.

Hos mor og datter, Bettina og Laura, er de især ærgerlige over, at deres oplevelser er klippet ud.

LÆS OGSÅ: Mille Dinesen bryder tabu: Vi har alle fejl

- Det fokus, der er på os, er, hvor meget vi sidder i transport, og hvor uheldige vi er. Det var også en stor del af vores tur, men vi mangler at se os i en lidt anden setting, fortæller Laura til HER&NU og tilføjer:

- Vi var da også ovre og se Ground Zero, vi så også Empire State Building, men det ligner bare, at vi stiger direkte ind i en taxa, og det gjorde vi jo ikke.

LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsens store sorg: Mine venner er døde

Det nager Bettina og Laura, at deres hyggelige momenter ikke er med.

- Man ser nogle af tingene lidt ud af kontekst, hvor vi godt kan virke lidt dovne og som nogen med hovedet under armen, men sådan var det ikke. Vi prioriterede også at se nogle ting, som bare ikke er kommet med, fortsætter Laura.

Født under en uheldig stjerne

Selvom der er mange gode momenter, der ikke er med, så er både mor og datter glade for, at programmet skildrer deres uheld.

- Det er rart at se, det er kommet med, hvor uheldige vi er. For det kunne hurtigt have set ud til, at vi bare var snotdumme. Men vi var virkelig uheldige med mange ting, fortæller Laura og uddyber:

- Men det er ikke kommet med, hvor meget vi snakker med mennesker. Det ligner, vi bare går ind på en togstation og køber en billet. Men jeg har aldrig snakket med så mange mennesker, slår Laura fast.

- Vi har fandme været uheldige, men vi har godt nok heller ikke været heldige, griner Bettina.

LÆS OGSÅ: Lagde du mærke til Sofie Lindes twist i 'X Factor'?